CS2'yi beğendiniz mi?

Hocam %100 katıldım size kesinlikle haklısınız, dediğiniz her bilgi doğru, karşı taraf ağlamış biraz

Hocam %100 katıldım size kesinlikle haklısınız, dediğiniz her bilgi doğru, karşı taraf ağlamış biraz
Leonscott için dedim yalnız

Leonscott için dedim yalnız

Oyunun şu anki halinin CS:GO'dan çok daha kötü olduğu belli. Bunu böyle bırakmazlar her türlü düzeltirler.

Bu hali CS:GO’dan harbiden çok daha kötü. Aimim kaydı resmen. Çok garip hissettiriyor.

Oyunun mekaniği CS:GO'ya göre daha yavaş ve hantal beta sürümü olsa da iyileştirme mekanik kısmında değil de farklı buglarda gerçekleşecektir mekanik olsun akıcılık olsun son alacağı iyileştirme bu dahası olamaz olsaydı fark ederdik CS:GO sürümünü inşallah tamamen kaldirmazlar CS 2 ile olacak iş değil CS:GO sürümü farklı bir boyutta.

Sabotaj mıdır nedir ona benziyor şuan oyun. Bir saat oynayınca Dust2'den Çanakkale Marşı sesleri gelmeye başlıyor kulağınıza.

Volarant nere cs nere abartmissiniz.. 1050 ti la oynadigim halde fpsde sorunum yok. Oyunu begendim daha ztn beta. Cs go ilk ciktiginda sanki sorunlar yoktu. Yeni oyunda sorunlar olur. Keleşin sprey mevzusu skntili idi. Ayak sesleri radarda gorunuyor ona gore secure takilmanz lzm

Bahsedilen fps sorunu 60 olması değil. 3060 ile 120 fps normal değil.

İmza,kaşe. Oyun o kadar yavaşlamış ki ve seslerde utanmasa baseden baseye duyulacak. Baseden itibaren shift ile yürümeye başlayacaksın utanmasan. Sub-tick olayı Avrupalı ve sunucuları yakın yerler için avantaj bizler için berbat ötesi. Adam 5-6 pingle resmen seni 2 saniye önceden görüp öldürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…