CS2'yi beğendiniz mi?

Aslında yeni bir oyun sayılır çoğu şey CS:GO'dan kalma olsa da yeni oyun motoru yeni isim.
Yeni oyun nedir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum oyundaki bildiğim kadarıyla oyun mekanikleri değişmiş grafikler aydınlatmalar yenilenmiş sonuçta CS olduğu için çok büyük bir şey beklenemez diye düşünüyorum.

Hahaha, evet dostum oyunlarla ilgili hiç aran olmadığını anlamış olduk. Sana cevabım dahi yok. Tartışmaya hiç giremem senin gibisiyle.

Dostum oyundaki bildiğim kadarıyla oyun mekanikleri değişmiş grafikler aydınlatmalar yenilenmiş sonuçta CS olduğu için çok büyük bir şey beklenemez diye düşünüyorum.
Bu yüzden cilalamak diyoruz zaten. Parlaklığı açıp iki yeni mekanik getirmişler o kadar. Yeni oyun falan değil para tuzağı.

Bu yüzden cilalamak diyoruz zaten. Parlaklığı açıp iki yeni mekanik getirmişler o kadar. Yeni oyun falan değil para tuzağı.
Para tuzağı mı? Oyunun fiyatı değişmedi, güncelleme ücretsiz sunulacak ve düşen eşyalardan parasını geri alıp üstüne kâra geçebiliyorsunuz. CS kesinlikle para tuzağı bir oyun değildir.

Para tuzağı mı? Oyunun fiyatı değişmedi, güncelleme ücretsiz sunulacak ve düşen eşyalardan parasını geri alıp üstüne kâra geçebiliyorsunuz. CS kesinlikle para tuzağı bir oyun değildir.
CS2 çıktı diye bir sürü CS:GO skininin fiyatı değişecek, artacak. Bu para tuzağıdır. Düşen eşyalardan parayı geri çıkarabiliyormuşuz bak bak. Adamlar bile farkında yeni bir oyun olmadığının o yüzden güncelleme diyorlar ahaha

Acaba CS3 çıkar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…