CS2'yi beğendiniz mi?

Yeni oyun nedir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum oyundaki bildiğim kadarıyla oyun mekanikleri değişmiş grafikler aydınlatmalar yenilenmiş sonuçta CS olduğu için çok büyük bir şey beklenemez diye düşünüyorum.

Yav bi yürü get. Hileden geçilmeyen oyun. Geberiyor diye son anda bir güncelleme atalım dediler diriltmek için. Nafile ama çıksın 2 ay oynanacak yatacak sonra tekrar. Rakibi yokmuşmuş. Gayette var. Rainbow nedir ? Valorant şamarı yeni çakmadı mı cs ye ? Hangisinde daha çok oyuncu var bak bakam. Ben hiçbirini oynamıyorum ama valorant tokatı çaktı valveye . Lol > dota valorant>cs
Her oyunda saplıyor riot. Hangisinde valve rakibi geride bırakmış ? Dota mı daha popüler lol mü ? Cs mi çok oynanıyor valorant mı ?
Grafik konusundan bahsedeceksek eğer valorant istese realworld gibi görüntü sunar çünkü unreal engineyle yapıldı fakat stilize görüntü vermek istemişler. Cs ne sunabiliyor ? Çöp optimizasyonlu hileden geçilmeyen buglu saçma mekanikli klasik bir oyun mu ? 20 yıllık oyun cesedi koktu orada dura dura. 10 yıl önceki grafikleri alıp update diye sunmuşlar. Youtubeyi açın bakam oraya unrecord yazın yeni oyunlar neye benziyormuş. Sonra dönün cs bakın . Sizin gibi fanlar oynuyor diye var o oyun sizde bırakınca cs ms kalmayacak.
Hahaha, evet dostum oyunlarla ilgili hiç aran olmadığını anlamış olduk. Sana cevabım dahi yok. Tartışmaya hiç giremem senin gibisiyle.

Dostum oyundaki bildiğim kadarıyla oyun mekanikleri değişmiş grafikler aydınlatmalar yenilenmiş sonuçta CS olduğu için çok büyük bir şey beklenemez diye düşünüyorum.
Bu yüzden cilalamak diyoruz zaten. Parlaklığı açıp iki yeni mekanik getirmişler o kadar. Yeni oyun falan değil para tuzağı.

Bu yüzden cilalamak diyoruz zaten. Parlaklığı açıp iki yeni mekanik getirmişler o kadar. Yeni oyun falan değil para tuzağı.
Para tuzağı mı? Oyunun fiyatı değişmedi, güncelleme ücretsiz sunulacak ve düşen eşyalardan parasını geri alıp üstüne kâra geçebiliyorsunuz. CS kesinlikle para tuzağı bir oyun değildir.

Para tuzağı mı? Oyunun fiyatı değişmedi, güncelleme ücretsiz sunulacak ve düşen eşyalardan parasını geri alıp üstüne kâra geçebiliyorsunuz. CS kesinlikle para tuzağı bir oyun değildir.
CS2 çıktı diye bir sürü CS:GO skininin fiyatı değişecek, artacak. Bu para tuzağıdır. Düşen eşyalardan parayı geri çıkarabiliyormuşuz bak bak. Adamlar bile farkında yeni bir oyun olmadığının o yüzden güncelleme diyorlar ahaha

CS2 biraz deneyimledim, silahların mekaniği değişmiş gibi beğenmedim. Viewmodeller Zula gibi olmuş, diyecek söz yok eskisi bin kat daha iyiydi benim gözümde. Sesler bir garip geliyor, her yerden ayak sesi duyulabiliyor. Grafikler standoff 2 gibi olmuş, CS:GO Mobile resmen, aşırı parlak ve doğru tabir olur mu bilmem ama aşırı "ham" duruyor. FPS olayına hiç değinmeyim berbat. Smokelar güzel olmuş smoke efektler ve ateş efekti, şekli vs tam olması gerektiği gibi yalnız 2 tane smoke atınca 15 FPS gameplay oluyor, smokelarda inanılmaz optimizasyon sorunu var. Oyunun mekanikleri de bana yavaş geldi, normal CS daha akıcıydı (peek atması vs) Ben beğenmedim, eski CS:GO'yu oynamanın bir yolu olacak mı? Ben bu hali ile oyunu bırakmayı düşünüyorum, CS 1.6 oynarım daha iyi gibi geliyor.

Valorant'a insanlar çizgi film deyip dalga geçiyorlardı bu CS2 bildiğin mobil oyun gibi olmuş :D

Unutmadan biri size sıktığında ekranın kan olması, ölünca ekranın kıpkırmızı olması, birini vurunca altta çıkan iskambil kağıtları harbi berbat olmuş. FPS oyunlarında bu tarz şeylerin olmaması gerek. En büyük korkum da şu Source 2 motoru ile büyük ihtimalle bütün atölye mapları çöp olacak. Source 1 için yapılan maplar Source 2'de hatalı, buglu çalışabilir veya çalışmayabilir. Bu ne demek biliyor musunuz? Eski mapların hiçbiri adamakıllı çalışmayacak demek.

Eski cs nin bir ağırlığı vardı, hafif karamsar sanki gerçekten savaşacakmışsınız gibi bir his veriyordu ve oyunun sade olması da oynatan etmenlerden biriydi. Şu an bu 2 şeyden de uzaklaşmış.
Acaba CS3 çıkar mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı