CS2'yi beğendiniz mi?

Yeni oyun olacağı hiçbir zaman söylenmedi zaten. Ayrıca skin alıp satmanın coinlerden veya borsadan ne farkı var. En azından hangi skinin artıp hangisinin azalacağını tahmin edebilirsin. Eğer ki akıllı adamsan csden zarar etmen çok zor.

Hahaha, evet dostum oyunlarla ilgili hiç aran olmadığını anlamış olduk. Sana cevabım dahi yok. Tartışmaya hiç giremem senin gibisiyle.
Oyun yazılımcısıyım steamde kendi oyunumda var kime ne anlatıyon sen ? Cs den başka oyun oynamamışsın.

Yav cahil adam. Steamde unrecord oyunu bulunuyor. Cs den başka bir şey oynamadıgınız için oyun motorları hakkında da bir bilginiz yok. Dünyanın en çok oynanan oyunu cs demişler. Cs falan değil. Fortnite ve valorant sonra da loldür. Dota da lolden daha iyi değil. Unrecord vir oyun video değil git araştır öyle gel. 20 yıllık grafikli oyunları oynayıp konuşuyorsunuz. Valorant unreal engine kullanıyor istese tüm kaplamayı 4k render şeklinde atar oyuna. Adamlar stilize yapıyor şamarı her şekilde basar cs ye . Git unreal engine 5 ile neler yapılıyor ona bak
Kafanızı kumdan çıkarın. Deve kuşu gibisiniz aynı

Çakma mobil FPS oyunları + Zula silah modelleri = CS2

Hocam GTA Trilogy'i de kimse duyurmadı ama çok kötü bunu da duyurmadılar ve aynı oyunun laciverti.

CS:GO'nun çıkıs yaptığı yılda ki sürümüne bakarsan zamanla nasıl değiştiğini görebilirsin eleştirilerin biraz boş geldi bana önemli olan 2012 teknolojini günümüze entegre etmek değil daha yeni teknolojiyi kullanmak ve bu yüzden daha çok oyun üzerinde oynanabilir ek olarak bir süre sonra oyunlar güncellemelerle çok modlanmış oyun gibi oluyorlar böyle arada oyunlara reset çekmek bilgisayarı formatlamak gibi.

Umarım seçkini yeniden ücretsiz yaparlar. Sade oynaması çok sıkıcı oluyor. Onun dışında gayet güzel. Şimdi o mütevazı oyun TF2'ye bir güncelleme bekliyoruz.

Geliştirici Unrecord'un oyun motoru içerisinden görüntüsünü paylaştı diye biliyorum. Sen asıl real footage video diye kendine yutturacak kadar unreal engine dünyasından bi' habersin
Adama 7 yıldır unreal ile çalıştığımı söyledim hala sen bilmiyorsun diyor. Steamde çıkmakta olan oyunum var diyorum ismini veriyorum. Bana diyor ki unrecord footage hahahaha ula oyum steamde diyorum gidip bakmıyor bile. Cs den başka oyun görmemiş ki cs yi en iyi oyun sanıyor adam. Akp seçmeni gibi bunlar yeniliğe kapalı bir şeyin holiganı olmuşlar valve düzüp duruyor bunları. Hileden geçilmeyen bir oyunda neden ustalaşmaya çalışırsın ki ? Geçen kafam attı hile indirdim bak o kadar basit indiridm ki girdim herkese headshot vurdum takım honor verdi kim bilir kaç kişinin maçı mahvoldu

Aslında yeni bir oyun sayılır çoğu şey CS:GO'dan kalma olsa da yeni oyun motoru yeni isim.
Beta'da değişen silah sesleri tekrar değişmez.

CS2 yeni bir oyun değil 5 yıl daha dayansın diye GO'nun cilalanmış hali yalnız

Oyun yeni hocam, yeni motor = yeni oyun. Source 2 geliyor koskocaman direk ayrı indirmen gerekiyor oyunu. Sadece bedava veriyorlar. Bu tür görsellik, mekanik ve fizikleri zaten source 1'de istesen yapamazsın.

Hocam bu mantıkla gidiceksek her sene çıkan Call of Duty'ler de yeni oyun. Bu arada RDR2'yi CS2 gibi bir oyunla karşılaştırmak ne kadar mantıklı sence? Boş yorum olmuş.

Hocam daha geliştirme sürecinde sonuç olarak. İllaki daha iyi bir hale gelecektir ama bende eski CS'nin yerini tutmayacağını düşünüyorum.

Hahaha, evet dostum oyunlarla ilgili hiç aran olmadığını anlamış olduk. Sana cevabım dahi yok. Tartışmaya hiç giremem senin gibisiyle.

Gayet mantıklı konuşuyor. Riot her konuda Valve'nin çok çok önünde. CS'nin fan kitlesi olmasa şu an CS diye bir oyun olmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…