CS2'yi beğendiniz mi?

CS2 çıktı diye bir sürü CS:GO skininin fiyatı değişecek, artacak. Bu para tuzağıdır. Düşen eşyalardan parayı geri çıkarabiliyormuşuz bak bak. Adamlar bile farkında yeni bir oyun olmadığının o yüzden güncelleme diyorlar ahaha
Yeni oyun olacağı hiçbir zaman söylenmedi zaten. Ayrıca skin alıp satmanın coinlerden veya borsadan ne farkı var. En azından hangi skinin artıp hangisinin azalacağını tahmin edebilirsin. Eğer ki akıllı adamsan csden zarar etmen çok zor.

Hahaha, evet dostum oyunlarla ilgili hiç aran olmadığını anlamış olduk. Sana cevabım dahi yok. Tartışmaya hiç giremem senin gibisiyle.
Oyun yazılımcısıyım 🤣 steamde kendi oyunumda var kime ne anlatıyon sen ? Cs den başka oyun oynamamışsın.

Tamamen dünya rekabetçi oyun dünyasından bi haber insan yorumu. Bu bahsettiğin senaryo tamamen Türkiye için geçerli riot türkiyede ofis ve sunucu açtığı için. TR server için ayrı slot ayırdığı için bu oyunlar Türkiyede daha popüler. Çöp optimizasyonlu hileden geçilmeyen saçma mekanikli mi ? Böyle bi delüzyon görmedim kafayı falan yemişsin. Valve oyunları hala inanılmaz popüler dota dediğin oyun dünyada tek turnuvada en fazla ödül veren international turnuvaya sahip senelerdir rekoru geçilemedi bu sene 40 milyon dolardan fazla ödül havuzuna sahip olacak. Twitch tr de takılmaktansa biraz global arenayı da takip edersen demek istediğimi anlarsın. Valorant istese realworld gibi görüntü sunarda patladım hayatımda daha cahil az yorum gördüm. Her şirketin kendi politikaları kendi oyun tarzları ve daha popüler olduğu bölgeleri var. Kuzey amerikada hala fortnite deliler gibi oynanıyor fakat balkan ve doğusunda hiç popüler değil. Aynı şekilde CS hala avrupada popülerken kuzey amerikadaki ve türkiyedeki popüleritesini yitirdi. Dota avrupa, CIS ve asyada hala inanılmaz popüler yorum yazarken neyden bahsettiğini biraz bil. Unrecord yazmış bide real footage videoyu (gameplay ne belli değil) FPS game diye yutacak kadar oyun dünyasından bi habersin
Yav cahil adam. Steamde unrecord oyunu bulunuyor. Cs den başka bir şey oynamadıgınız için oyun motorları hakkında da bir bilginiz yok. Dünyanın en çok oynanan oyunu cs demişler. Cs falan değil. Fortnite ve valorant sonra da loldür. Dota da lolden daha iyi değil. Unrecord vir oyun video değil git araştır öyle gel. 20 yıllık grafikli oyunları oynayıp konuşuyorsunuz. Valorant unreal engine kullanıyor istese tüm kaplamayı 4k render şeklinde atar oyuna. Adamlar stilize yapıyor şamarı her şekilde basar cs ye . Git unreal engine 5 ile neler yapılıyor ona bak
Kafanızı kumdan çıkarın. Deve kuşu gibisiniz aynı

CS2 biraz deneyimledim, silahların mekaniği değişmiş gibi beğenmedim. Viewmodeller Zula gibi olmuş, diyecek söz yok eskisi bin kat daha iyiydi benim gözümde. Sesler bir garip geliyor, her yerden ayak sesi duyulabiliyor. Grafikler standoff 2 gibi olmuş, CS:GO Mobile resmen, aşırı parlak ve doğru tabir olur mu bilmem ama aşırı "ham" duruyor. FPS olayına hiç değinmeyim berbat. Smokelar güzel olmuş smoke efektler ve ateş efekti, şekli vs tam olması gerektiği gibi yalnız 2 tane smoke atınca 15 FPS gameplay oluyor, smokelarda inanılmaz optimizasyon sorunu var. Oyunun mekanikleri de bana yavaş geldi, normal CS daha akıcıydı (peek atması vs) ben beğenmedim, eski CS:GO'yu oynamanın bir yolu olacak mı? Ben bu hali ile oyunu bırakmayı düşünüyorum, CS 1.6 oynarım daha iyi gibi geliyor.

Valorant'a insanlar çizgi film deyip dalga geçiyorlardı bu CS2 bildiğin mobil oyun gibi olmuş :D

Unutmadan biri size sıktığında ekranın kan olması, ölünca ekranın kıpkırmızı olması, birini vurunca altta çıkan iskambil kağıtları harbi berbat olmuş. FPS oyunlarında bu tarz şeylerin olmaması gerek. En büyük korkum da şu Source 2 motoru ile büyük ihtimalle bütün atölye mapları çöp olacak. Source 1 için yapılan maplar Source 2'de hatalı, buglu çalışabilir veya çalışmayabilir. Bu ne demek biliyor musunuz? Eski mapların hiçbiri adamakıllı çalışmayacak demek.

Eski CS'nin bir ağırlığı vardı, hafif karamsar sanki gerçekten savaşacakmışsınız gibi bir his veriyordu ve oyunun sade olması da oynatan etmenlerden biriydi. Şu an bu 2 şeyden de uzaklaşmış.

Çakma mobil FPS oyunları + Zula silah modelleri = CS2

Yeni oyun olacağı hiçbir zaman söylenmedi zaten. Ayrıca skin alıp satmanın coinlerden veya borsadan ne farkı var. En azından hangi skinin artıp hangisinin azalacağını tahmin edebilirsin. Eğer ki akıllı adamsan CS'den zarar etmen çok zor.

Hocam GTA Trilogy'i de kimse duyurmadı ama çok kötü bunu da duyurmadılar ve aynı oyunun laciverti.

CS:GO'nun çıkıs yaptığı yılda ki sürümüne bakarsan zamanla nasıl değiştiğini görebilirsin eleştirilerin biraz boş geldi bana önemli olan 2012 teknolojini günümüze entegre etmek değil daha yeni teknolojiyi kullanmak ve bu yüzden daha çok oyun üzerinde oynanabilir ek olarak bir süre sonra oyunlar güncellemelerle çok modlanmış oyun gibi oluyorlar böyle arada oyunlara reset çekmek bilgisayarı formatlamak gibi.

Umarım seçkini yeniden ücretsiz yaparlar. Sade oynaması çok sıkıcı oluyor. Onun dışında gayet güzel. Şimdi o mütevazı oyun TF2'ye bir güncelleme bekliyoruz.

Geliştirici Unrecord'un oyun motoru içerisinden görüntüsünü paylaştı diye biliyorum. Sen asıl real footage video diye kendine yutturacak kadar unreal engine dünyasından bi' habersin :D
Adama 7 yıldır unreal ile çalıştığımı söyledim hala sen bilmiyorsun diyor. Steamde çıkmakta olan oyunum var diyorum ismini veriyorum. Bana diyor ki unrecord footage hahahaha ula oyum steamde diyorum gidip bakmıyor bile. Cs den başka oyun görmemiş ki cs yi en iyi oyun sanıyor adam. Akp seçmeni gibi bunlar yeniliğe kapalı bir şeyin holiganı olmuşlar valve düzüp duruyor bunları. Hileden geçilmeyen bir oyunda neden ustalaşmaya çalışırsın ki ? Geçen kafam attı hile indirdim bak o kadar basit indiridm ki girdim herkese headshot vurdum takım honor verdi kim bilir kaç kişinin maçı mahvoldu 🤣

Aslında yeni bir oyun sayılır çoğu şey CS:GO'dan kalma olsa da yeni oyun motoru yeni isim. :D
Beta'da değişen silah sesleri tekrar değişmez.

CS2 yeni bir oyun değil 5 yıl daha dayansın diye GO'nun cilalanmış hali yalnız :D

Oyun yeni hocam, yeni motor = yeni oyun. Source 2 geliyor koskocaman direk ayrı indirmen gerekiyor oyunu. Sadece bedava veriyorlar. Bu tür görsellik, mekanik ve fizikleri zaten source 1'de istesen yapamazsın.

Yeni oyun nedir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu mantıkla gidiceksek her sene çıkan Call of Duty'ler de yeni oyun. Bu arada RDR2'yi CS2 gibi bir oyunla karşılaştırmak ne kadar mantıklı sence? Boş yorum olmuş.

Hocam daha geliştirme sürecinde sonuç olarak. İllaki daha iyi bir hale gelecektir ama bende eski CS'nin yerini tutmayacağını düşünüyorum.

Hahaha, evet dostum oyunlarla ilgili hiç aran olmadığını anlamış olduk. Sana cevabım dahi yok. Tartışmaya hiç giremem senin gibisiyle.

Gayet mantıklı konuşuyor. Riot her konuda Valve'nin çok çok önünde. CS'nin fan kitlesi olmasa şu an CS diye bir oyun olmaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı