CS2'yi daha fazla öğrenmek için tavsiyeler

Smokelar az çok ezberimde her haritada en az 1 2 smoke biliyorum.

Pugger nedir?

FACEIT maç spamlayanlara genelde pugger denir. Dediğim gibi e-spor maçları ile normal maçlar mentalite olarak çok farklı. Yıllarımı verdim tecrübeyle paralel söylüyorum. Madalyonun iki yüzünü de tecrübe ettim. Pug oyununu oturtmadan, yüksek seviye FACEIT lobilerinde maç atar hale gelmeden e-spor arenasındaki oyunların sana katkısı düşük olur. Ha tamamen faydasız demiyorum ama düşündüğünden daha az olur. Eğlenmek için yine izle.

Kısaca bir tier-1 Pro maç izlemenin sana katacağı şey çok fazla değil.
3000+ ELO bir FACEIT oyuncusunun yayınını ve POV'sini izlemek sana çok şey katar. Tabii en önemlisi sürekli maç atmak. Oynadıkça oyunun oturacak tecrübe kazanacaksın.

Hocam e-spor maçları izleyip daha sonrası 1 smoke bile bilmeyen insanlara, yürümesini bilmeyen insanlarla hiç oynamadınız mı? FACEIT 10 level için bile e-spor maçı izlemek keyif haricinde pek mantıklı değil. Önünüze gelene "beğenmedim" bırakıyorsunuz altta. Komik. @oxusjaxartes

Son düzenleme:

Sana katılıyorum, HaiX izleyerek Gold Nova 3 olduğumu hatırlıyorum ben .

Benim 10 dakika oturup yazdığıma bile "beğenmedim" bırakmış. Her şey espor maçı izleyip profilini XANTARES yapmak değil. Oynamak da önemli. Neyse, harbiden komik bir elemana benziyor. @oxusjaxartes

Bu arada aimi belli bir seviyeye gelmiş fakat tecrübesini üste taşıyamamış 7-8 level bandında gezen arkadaşlara genel önerimdir. Dediğim 3 şeyi yapın gelişmeyi gözünüzle göreceksiniz.

1. Maç spam. Grind. Kaybetsen bile devam edecek mentaliteye kendinizi getirin. Psikolojinizi eğitin.
  2. High elo FACEIT maç yayınlarını izleyin. FPL maçları da olur. Gördüğün her spot, her peek, her ufak trick size bir alternatif kazandırır.
  3. En önemlisi ise ego. Egonuzu tanımaya başlayın. Lobiye solo girdiğiniz an odadaki en iyinin siz olduğunuz kafanıza otursun. Belli bir seviyeye gelene kadar çok Utility bilmesenizde olur. Birisi smoke, flash atacaksa o siz olmayın. Lobideki diğer ezikler sizin supporterınız olsun. Unutmayın en iyisi benim kafasında olun. Ama overpeek de atmayın. Utility'e parayı gömmeyin. Gerekirse rifle+Armor devam. Awper iseniz alan kişiden isteyin. Ver awpyi deyip isteyin.
Bunlar benim yöntemlerimdi. Ben bu şekilde gelişmiştim.

Öyle güzel yazmışsın ki oturup baka baka defterime not edesim geldi vallahi. Eline emeğine sağlık, tavsiyelerin için de bol bol teşekkürler.

Öyle güzel yazmışsın ki oturup baka baka defterime not edesim geldi vallahi. Eline emeğine sağlık, tavsiyelerin için de bol bol teşekkürler.

Rica ederim, ilk zamanlar benim de yaptığım hataları tekrardan yaşamaman için böyle bir metin hazırladım işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…