1frkantr Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Arkadaşlar ben oyunun özelliklerinden betalar kısmından CS:GO indirmiştim bunu CS2'yi silmeden silebilir miyim? 1frkantr dedi: Arkadaşlar ben oyunun özelliklerinden betalar kısmından CS:GO indirmiştim bunu CS2'yi silmeden silebilir miyim? Genişletmek için tıkla...
Arkadaşlar ben oyunun özelliklerinden betalar kısmından CS:GO indirmiştim bunu CS2'yi silmeden silebilir miyim? 1frkantr dedi: Arkadaşlar ben oyunun özelliklerinden betalar kısmından CS:GO indirmiştim bunu CS2'yi silmeden silebilir miyim? Genişletmek için tıkla...
8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 29 Mart 2025 #2 Steam'i aç. Kütüphane’ye git. Counter-Strike 2’ye sağ tıkla → Özellikler menüsüne gir. Betalar sekmesine gir ve seçili olan CS:GO (Legacy Version) sürümünü "None" (Hiçbiri) olarak değiştir. Steam, eski CS:GO dosyalarını otomatik olarak kaldıracaktır. Artı 0 Eksi
Steam'i aç. Kütüphane’ye git. Counter-Strike 2’ye sağ tıkla → Özellikler menüsüne gir. Betalar sekmesine gir ve seçili olan CS:GO (Legacy Version) sürümünü "None" (Hiçbiri) olarak değiştir. Steam, eski CS:GO dosyalarını otomatik olarak kaldıracaktır.
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 Yer NY 29 Mart 2025 #3 Hiçbirini seçersen düzelir. Artı 0 Eksi
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.344 Makaleler 3 Çözümler 61 29 Mart 2025 #4 10 saniyemi almadı. Aradığın cevap bu: Basit bir çeviri eklentisiyle çok daha hızlı gezebilirsin internette. Artı 0 Eksi
10 saniyemi almadı. Aradığın cevap bu: Basit bir çeviri eklentisiyle çok daha hızlı gezebilirsin internette.