CS6 ile logo nasıl yapılır?

Ders alın. Birçok ders kanalı ve video öğretiler var. Hangi araç ne işe yarar, katmanlar nasıl kullanılır, fırçalar nedir ve nasıl kullanılır gibi ön bilgilere sahip olun.

Teşekkür ederim hocam ama ilgi alanım bu değil ki. Yazılım öğreniyorum örnek bir proje yapıyorum sadece elimdeki logonun düzgün durmasını istiyorum orada Zaten gerekli yazılım eğitimlerimi alıyorum.

Logonun asıl görüntüsü kötü değildir ama çok küçüldüğü için web üzerinde belirli görüntüleme çerçevesi yüksek olabilir. Bunu 50 yerine 256 yapmayı deneyin.

Logonun asıl görüntüsü kötü değildir ama çok küçüldüğü için web üzerinde belirli görüntüleme çerçevesi yüksek olabilir. Bunu 50 yerine 256 yapmayı deneyin.
O zamanda sitedeki navbarımda çok büyük bir yer kaplıyor.

Resminizi bir div öğesinin "arka plan resmi" haline getirmeyi deneyebilir ve div'in boyutunu ve resmin küçültme/büyütme özelliklerini değiştirebilirsiniz. Aşağıdaki örneğe bakın.

Kod:
.nav {
  display: flex;
  align-items: center;
  background-color: #eee;
}

.logo {
  background-image: url("https://picsum.photos/200");
  width: 200px;
  height: 200px;
  background-size: contain;
  background-repeat: no-repeat;
  background-position: center;
}

h1 {
  margin-left: 10px;
}
<div class="nav">
  <div class="logo"></div>
  <h1>
    Test
  </h1>
</div>

Çok teşekkür ederim hocam ilginiz için. Dışarı çıkıyorum şimdi eve geldiğim gibi deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…