Çözüldü CS6 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
1612184481087.png

cs ile ne yapacağınıza göre gerçek gereksinimler değişecektir ama;

1612184838427.png

Photoshop sistem gereksinimleri

Sitesinde 2 satır uyarı mevcut;

------------------------------------

Şunlar için geçerlidir:

Ekim 2020 sürümü (sürüm 22.0) ve daha sonra

Önemli! İşlemci ve Grafik kartı için Photoshop donanım gereksinimleri ve sürüm 22.0. için artmıştır.

Hızlı bir işlemci, yüksek RAM ve hızlı depolama. Bu arada neden CS6? Photoshop'un birçok yeni sürümü çıkmışken Türkiye'deki birçok kişi CS6 kullanıyor. Orijinal mi?
Gönlümüzün efendisi zamanında almıştım eski püskü ama işimizi görüyor yeni sürümlerinede bakıyorum tasarım ile uğraşıyorum CS6 en basit ve kullanım kolaylığı olarak en iyi program.

Ama, yeni bir sürüme geçiş yapabilirim.

Bir kere CS6 diye bir şey yok. Photoshop CS6 var. Yeni sürümlerde, özellikle 2020 ve 2021'de birçok özellik geldi. Yapay zekanın nimetleri eklendi. Dolayısıyla lisansınız izin veriyorsa ve sisteminiz kaldırıyorsa, yeni sürümlere geçin.

Tabii kağıt üzerinde yazan sistem özellikleri hiçbir şey ifade etmez zira yapacağın şeye göre güçlü donanımlar gerekebilir.

Hayır. CS6 eski bir sürüm.
Yenisi CC olmuş :D.

MisaTaro söyledi.

Ben menunum işimi görüyor zaten öyle aşırı eski değil bana yeterli.
Bir kere CS6 diye bir şey yok. Photoshop CS6 var. Yeni sürümlerde, özellikle 2020 ve 2021'de birçok özellik geldi. Yapay zekanın nimetleri eklendi. Dolayısıyla lisansınız izin veriyorsa ve sisteminiz kaldırıyorsa, yeni sürümlere geçin.

Tabii kağıt üzerinde yazan sistem özellikleri hiçbir şey ifade etmez zira yapacağın şeye göre güçlü donanımlar gerekebilir.
Biraz bu yüzden sordum yenisine geçmeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı