Çözüldü CS6 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yenisi CC olmuş :D.

MisaTaro söyledi.

Ben menunum işimi görüyor zaten öyle aşırı eski değil bana yeterli.

Biraz bu yüzden sordum yenisine geçmeyi düşünüyorum.

Sembollere değil harflere odaklanın. CS diye devam eden seriyi, yıllara göre isimlendirmeye başladılar:

CS6 sonrası CC 2014 ile devam edildi. CC, Creative Cloud'u temsil ediyor.

Sembollere değil harflere odaklanın. CS diye devam eden seriyi, yıllara göre isimlendirmeye başladılar:

CS6 sonrası CC 2014 ile devam edildi. CC, Creative Cloud'u temsil ediyor.
Galiba terfi alma vakti geldi :D.

Yeni sürümlerde programın çok değiştini düşünmüyorum yapay zeka gelmiş daha çok yakın bir zamanda kurarım belki.

Kullanımı nasıl yeni Photoshop CC 2020 sürümünün zor mu?

Galiba terfi alma vakti geldi :D.

Yeni sürümlerde programın çok değiştini düşünmüyorum yapay zeka gelmiş daha çok yakın bir zamanda kurarım belki.

Kullanımı nasıl yeni Photoshop CC 2020 sürümünün zor mu?

Değişti, buna emin olabilirsin. Daha optimize bir program haline geldi. Araçlar daha iyi çalışıyor, yeni araçlar eklendi. Daha iyi ve derli toplu halde şu an.

Değişti, buna emin olabilirsin. Daha optimize bir program haline geldi. Araçlar daha iyi çalışıyor, yeni araçlar eklendi. Daha iyi ve derli toplu halde şu an.
O zaman kullanımı gayet kolaylaşmış desene.
Hayır tabii ki. Gerçi ilk başlarda zor gelebilir ama pratikle alışıyor insan.
Eskidendir photoshop CS6 kullanıyorum programa dahil orta seviye bilgim var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı