CS'de dolandırıldım

Mert 45 40

Centipat
Daha fazla  
Selam maalesef başıma talihsiz bir olay geldi normalde hep DM market üzerinden alışveriş yaparım ve hiç sıkıntı yaşamadım ama bugün maalesef yüklü miktarda skin kaybettim. DM marketti bilenler anlar dediklerimi alışveriş sekmesinde birkaç skin ekleyip bir şey alıyorsunuz ben de onu yapmak istemiştim ama durum şu ki tam takas yap dediğimde bildirim geldi. Takası ilk önce kontrol ettim ve doğruydu gerçekten DM marketti ama bir anda takas teklifini ben bir şey demeden reddetti ve botun gönderdiği takas teklifini kabul etmiş. Ben de önceden kontrol ettimigim için PC'den mobil onayda dikkat etmeyerek onay vermiş bulundum ve ogredimdi ki Steam hesabim 3.parti siteleri tarafından ele geçirilmiş. Şimdi asıl korkum kaybettiklerim Steam üzerimden bulunan bakiyemi de kaybetmeye korkuyorum. Yardım edin. Ne yapmaliyim?

Geçmiş olsun. Steam şifreni değiş. Api key varsa kaldır. Trade url'ni değiştir. Onguard aktif değilse aktif et. Bir de pc de virüs taraması yap. Geçmiş geri gelmez ama daha fazla gitmesin.

Sahte sitelere de dikkat edin.

Geçmiş olsun. Steam şifreni değiş. API key varsa kaldır. Trade URL'ni değiştir. Onguard aktif değilse aktif et. Bir de PC de virüs taraması yap. Geçmiş geri gelmez ama daha fazla gitmesin.

Sahte sitelere de dikkat edin.

Dediklerinizi itemler gidince yaptım

Son düzenleme:
Söylediğiniz şey API key dolandırıcılığına benziyor. API key ve Steam şifrenizi değiştirin.

Cidden anlam veremiyorum, bir insan nasıl hesabını 3.parti sitelere kaptırıyor? DMarket'inde maşallah yüzlerce sahte hali var.
Hocam hiç bilmiyorum ya sadece csgo girdiğim siteler dm market bynogame bide skinsmonkey için giriş yaptım onun harici yok bildiğim kadarıyla

Söylediğiniz şey API key dolandırıcılığına benziyor. API key ve Steam şifrenizi değiştirin.
Evet apiden halletmisler büyük ihtimalle kaldırdım apiyi

Yaklaşık kaç TL zararınız var?
1900 liraya yakın maalesef hesabimda 500 tl daha bulunuyordu onu almamışlar en azından

Şifreni değiştirmelisin. Açığa çıkan ne bilgin varsa onu değiştirmelisin özetle. Bu iş hep böyle.
Hocam benimde hatalarım var hesabima başka cihazlardan 2-3 yerden giris yapılmış ben daha yeni farkettim bugüne kadar olmamasi mucizeymis

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı