CS'de en akıcı AMD ayarı nedir?

144 HZ monitör de en akıcı şekildeki ayarlar nasıldır? Bu ayarlar doğru mu?

1592578141491.png

FreeSync açabiliyorsanız açın. Oyun içinde de V-Sync açabilirsin V-Sync bazen ekran yırtılmalarını önlediği için daha akıcı bir deneyim sağlar.

Sapphire RX 5700 Nitro+ kullanıyorum.
Eski driver sürümlerde bu ayarlardan bazıları düşük FPS ve stuttering sorununa yol açıyordu. Freesync dışında herşeyi kapatıp kullanmaya başlamıştım. Şu an ilave olarak VSR açık ve 1080p 144 Hz IPS monitörde 2560x1440p çözünürlükte gayet güzel akıyor oyun.

Daha önce esync, anti lag veya keskinleştirme üçlüsünden birisi veya birkaçı oyunu oynanmaz hale getirmişti. Çok takılıyor ve düşük FPS veriyordu. Sorun olursa benimki gibi sadece freesync ve belki VSR ile deneyin. Ben esync özelliğinden şüpheleniyorum.

Parlaklık yüksek, detaylar tamamen düşük Cs'de mantık bu her yerde ayarlar bu şekilde olsun.
Grafikleri en düşükte oynarım zaten ama amd ayarlarını merak ettim
Gecikme önleme , Freesync ,Görüntü keskinleştirme sadece bunlar açık olsun.Geliştirilmiş Senkronizasyon sıkıntılı bir ayar.
Freesync in olayını tam olarak anlamadım açıkken daha da mı akıcı oluyor ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı