Güven faktörü ve seçkin hesapla uzun zamandır hileyle karşılaşmadım. 5 kişi grupla giriyoruz karşıya da normal insanlar geliyor. Bazı insanlar cidden her iyi oynayana hile diyor.
Ben Valorant oynuyorum gayet zevkli sadece CS den gelenler benim eski halim gibi karakter olayına alışamıyolar yoksa güzel oyun ztn CS deki silahlar benziyo Valoranttakilere Vandal=AK-47 mesela
Teşekkürler. Oyundan 1700 gün önce bir keşfettiğim bir bug yüzünden ban yedim. Haketmiştim rekabetçide "sv_cheats 1" açabilmeyi başarmıştım herhangi bir yazılım olmadan. Tabii bunu oyunda kullanınca hakederek yemiştim. 2 yıl önce oyun hala paralıyken satın alıp global'a kadar kastım çok yüksek bir kazanma oranıyla baya bir rapor yiyordum hile sanıldığım için onlarca kez overwatch'a çıktım ancak hepsinden suçsuz bulundum çünkü hile değildim. Sizce güven faktörüm yüksek midir? Çok rapor yedim ancak hepsinden suçsuz bulundum 200 saat civarı var o hesapta.
3-4 sene önce severek eğlenerek oynuyordum. Hilecilerden geçilmemeye başlayınca istemeden bıraktım. Bir şeyler düzeldiyse tekrar başlamayı düşünüyorum.
Şu oyunu lütfen ücretli yapsınlar. Ban yesem ne olacak diyenler aklıma geldi yine gerildim bak.
Ben Valorant oynuyorum gayet zevkli sadece CS'den gelenler benim eski halim gibi karakter olayına alışamıyorlar yoksa güzel oyun zaten csdeki silahlar benziyor valoranttakilere vandal = AK-47 mesela
Ben CS de AWP maindim en iyi oynadığım silah AWP di fakat Valorant'ta hep uçarlı kaçarlı karakterler olunca ve AWP çok pahalı olduğu için pek oynanmıyor. Oynayınca da CS'den aldığın zevki alamıyorsun. CS:GO'nun başına gelen en kötü şey bedava yapılmasaydı.
Ben CS de AWP maindim en iyi oynadığım silah AWP di fakat Valorant'ta hep uçarlı kaçarlı karakterler olunca ve AWP çok pahalı olduğu için pek oynanmıyor. Oynayınca da CS'den aldığın zevki alamıyorsun. CS:GO'nun başına gelen en kötü şey bedava yapılmasaydı.