CS'de hileler hala yaygın mı?

Bu arada artık Valorant oynuyorum ve Valorant cidden CS'den daha eğlenceli. Eğer çok kasmıyorsanız ve CS'de çok saatiniz yoksa Valorant öneririm. Valorant'ın da en büyük sıkıntısı Smurfleri. Silver-Altın elodayken oyun işkence gibi gelirken Plat 3'e 1 maç kaldı ve oyun akıyor şu an. Cidden Silver-Altın elodaki insanların işi zor.

Teşekkürler. Oyundan 1700 gün önce bir keşfettiğim bir bug yüzünden ban yedim. Haketmiştim rekabetçide "sv_cheats 1" açabilmeyi başarmıştım herhangi bir yazılım olmadan. Tabii bunu oyunda kullanınca hakederek yemiştim. 2 yıl önce oyun hala paralıyken satın alıp global'a kadar kastım çok yüksek bir kazanma oranıyla baya bir rapor yiyordum hile sanıldığım için onlarca kez overwatch'a çıktım ancak hepsinden suçsuz bulundum çünkü hile değildim. Sizce güven faktörüm yüksek midir? Çok rapor yedim ancak hepsinden suçsuz bulundum 200 saat civarı var o hesapta.

Öyle bir uyarı hiç görmedim.
Lobine güven faktörü yüksek bir arkadaşını çağır maç arat arkadaşına sor uyarı veriyor mu diye.

Dün rekabetçi girdim karşı takımda ki adam hile geldi bizimkiler takımmış bilerek beni kicklediler kicklerken "HAHAHAEHAHAHA" diye gülüyorlardı sayelerinde 7 gün ban yedim. Bir daha girmiyeceğim.

Polonyalı hileciler durmuyor. Ne zaman rakibe Polonyalı gelse hep garip oynuyorlar. Polonyalı olup düzgün oynayanıyla karşılaşmadım daha.
Bana gelen hileler çoğunlukla Türk, fazla hile kullanıyor milletimiz. Bir de ''ağlama'' gibi şeyler söyleyince gerçekten deli ediyorlar insanı. Kendi bileği ile oynayamayıp böyle konuşmaları sinir ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı