CS'de hileler hala yaygın mı?

Cs hariç shooter oyunlara ısınamıyorum zevk vermiyor.

Teşekkürler, cevaplara bakılırsa kasa düşürmek için arada bir oynayacağım sanırım. Ayda kaç oyun yetiyordu bilen var mı
Bende öyleyim bırakamıyorum maalesef, R6 başlamak istiyorum ama sıfırdan oyuna alışmaya üşeniyorum. Arada bir valorant giriyorum CS den çıkınca

Silver'ım ve 400 saatim var sadece 3 kere hileye denk geldim. Her iyi oynayana hile diyen insanlar olduğu için çok fazla denmesi normal.

400 saatte Silver olduğunu bu yorumunla belli etmene gerek yoktu. Ayrıca hile oldugunu sadece vuruştan anlayamazsın sen bir yere 50 saat peeklersin sonra peeklemeyi kesersin adam gelip Shift ile arkalar bunun olma ihtimali çok düşüktür zaten bunu bir de bir oyunda 5 6 kere üst üste yapıyorsa zaten hiledir bu adam.

Polonya ve Danimarkalı CS oyuncuları doğuştan E-Sporcu gibi oynuyorlar
Danimarkalıları unutmuşum . Dün 5 Danimarkalı rakip takıma gelmişti, adamlara vuramıyorum bile.
Bana gelen hileler çoğunlukla Türk, fazla hile kullanıyor milletimiz. Bir de ''ağlama'' gibi şeyler söyleyince gerçekten deli ediyorlar insanı. Kendi bileği ile oynayamayıp böyle konuşmaları sinir ediyor.
Dust2 haricinde harita girince artık Türk değil Polonyalı, Danimarkalı ve Almanlarla karşılaşıyorsun genel olarak. Sonra da kanser oluyorsun işte. Polonyalıların hepsi smurf zaten.

Benim anlayamadığım hile kullanınca ne kazanıldığı. Yüksek rank hesaplar para mı ediyor? Oyunda zaten gelişemiyorlar, peki zevk alıyorlar mı? Ha botlarla oynamışsın ha multi, zorluk farkı yoktur bence.

Rütbe kasma gibi bir amacım yok haftada en fazla 3 saat giriyorum oyuna. Arkadaşla eğlencesine oynamak dışında oynamıyorum zaten. Ben şu ana kadar aşırıya kaçan vuruş yapan insanlar görmedim. Siz mi şanssızsınız bilmiyorum.

Prime hesabım çok nadir hile geliyor hatta hiç diyebilirim ya da gelenler sağlam legit oynuyor.
Senin şansın yüzde 5 ini istiyorum. Bende prime hesabım, eski hesap baya, Kartal olma yolundaydım karantinadan önce, hileler bir başladı karantinada, şimdi silver elite nova 1 dönüp duruyor. Her maç ama her maç hile neredeyse çok nadir hile olmayan maç. Biz bir de hep takım olarak 5 kişi oynuyoruz.

ben de son 1 yıldır aktif oynuyorum, internetim yavaş olduğu için çoğunluk olarak basit eğlence giriyorum, basit eğlence olmasına rağmen hileye haftada bir rastlıyorum, hep hile dolu diyenler uzun süre girmeyip ilk oyunda hs yiyip küfür eden tipler genelde.

Henüz oyunda 200 saatim var ve o kadar hile gelmiyor bana. En son 2 hafta önce gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…