Kasalar zamlanmaz. Serbest piyasa mantığıdır. Basit bir borsa gibi düşün.Satmayı düşünüyorum ama bir arkadaşım zamlanır satma dedi. Benim tek amacım EA FC24 için paramın olması. Kasalarımı sattığımda param olacak.
Sattığım gibi yarın ön siparişi vereceğim.Şimdi o kasalarla alabiliyor musunuz?
Şöyle diyelim o halde. CS 2'nin çıkmasına az kalmışken, kasalarda yakın tarihte talep artar mı?Kasalar zamlanmaz. Serbest piyasa mantığıdır. Basit bir borsa gibi düşün.
Talep bir anlık artmıştı ama bir anda insanlar eski haline döndü. Şuanlık yerinde sayıyor. Artabilir ama uçacağını sanmam.Sattığım gibi yarın ön siparişi vereceğim.
Şöyle diyelim o halde. CS 2'nin çıkmasına az kalmışken, kasalarda yakın tarihte talep artar mı?
Talep bir anlık artmıştı ama bir anda insanlar eski haline döndü. Şuanlık yerinde sayıyor. Artabilir ama uçacağını sanmam.
Steam Guardınız 7 gündür açık değilse 30 TL üzeri itemleriniz 15 gün bekledikten sonra satılır.
Tamam az önce bağladım. Şimdi direk bütün kasaları satabiliyor muyumSteam Guardınız 15 gündür açık değilse 30 TL üzeri itemleriniz 15 gün bekledikten sonra satılır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.