CS'de Overwatch ban geri gelir mi?

Spiderman7

Yoctopat
Overwatch kalktı diyorlar. Bu geri gelir mi acaba yine? Önceki maçlarda bir maçımı izlemiştim oyunda. Bir sahnede rakipten biri Dust2'de tüneldeyken ve ben B'de Tünel kapısına bakarken adamı sanki izliyormuşum, duvarı görüyormuşum gibi aimi tesafüden adam tünelde yürürken duvarda hep üstüne tutmuşum ve tünelden çıkar çıkmaz anında vurmuşum. Adam tünelde boydan boya yürürken, duvardan izliyormuşum gibi adamın üstüne denk getirmişim aimi sürekli şansa.

Bunu birisi raporlasa ve izleyen kişiler duvar gördüğümü düşünse haksız yere ban mı yiyeceğim ve oyuna verdiğim paralar da boşuna mı gitmiş olacaktı?

Son düzenleme:
Bu sadece 1 defa olduysa ban yemezsin ama bunu oyun içinde sürekli yaptıysan yersin. Bu tür olaylarda ban yiyen görmedim fazla.

Bu sadece 1 defa olduysa ban yemezsin ama bunu oyun içinde sürekli yaptıysan yersin. Bu tür olaylarda ban yiyen görmedim fazla.
Çok saçma hocam. Ben her oynadığım maçı izlemiyorum ki buna tesadüfen denk geldim. Resmen adamı izliyormuşum gibi aimi hep üstüne tutmuşum duvarda.

Ciddi ciddi bu şekilde VAC ban yeme olasılığımız var öyle mi? :D

Çok saçma hocam. Ben her oynadığım maçı izlemiyorum ki buna tesadüfen denk geldim. Resmen adamı izliyormuşum gibi aimi hep üstüne tutmuşum duvarda.

Ciddi ciddi bu şekilde VAC ban yeme olasılığımız var öyle mi? :D

Yemezsin sürekli yapmazsan bende şansa USP ile zıplarken 2 kill çıkarmıştım :)

Ben mesela izlerken bunu sürekli yaptığını aim sürekli duvardaysa ve adamın üzerinde ise wh diye işaretlerim, ama bazı durumlar var mesela pref atmak gibi orda adam varmış gibi yada hile değilsen overwatchdan ban yemezsin hileysen zaten inşallah yersin 😂

Bunu milyonlarca kişi yaşıyordur, sadece sizin başınıza gelmiş olabilir mi sizce? Tarihteki bir örneği var mesela, ban dalgasında esporcular bile hatalı şekilde ban yediğinde xantaresin videosunu ortaya atmışlardı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yani şimdi ortada bir ban yok, olasılıktan bahsediyorum sadece.

Eğer temizsem ki temizim, o zaman endişeleneceğim bir durum yoktur doğru anladım değil mi? Eğer hatalı bir karar verilirse, haksız olacağı için açılır kısa sürede değil mi?

Mesela oyunda şimdi bir ajan alacağım. Hile olsam neden para vereyim banlanacak hesaba.

Bunu milyonlarca kişi yaşıyordur, sadece sizin başınıza gelmiş olabilir mi sizce? Tarihteki bir örneği var mesela, ban dalgasında esporcular bile hatalı şekilde ban yediğinde xantaresin videosunu ortaya atmışlardı.

Bunu anlatmaya çalıştım bende zaten hakim olduğun haritada adamların nerede duracağını bilirsin genel olarak ve yürürken aimini ona göre ayarlarsın bundan ban yenilmez

Eğer temizsem ki temizim, o zaman endişeleneceğim bir durum yoktur doğru anladım değil mi? Eğer hatalı bir karar verilirse, haksız olacağı için açılır kısa sürede değil mi?

Mesela oyunda şimdi bir ajan alacağım. Hile olsam neden para vereyim banlanacak hesaba.
Benim 2500 saatlik hesap gitti aynı telefon numarası muhabbetinden 😂 merak edip yeni bir hesap alıp açmıştım telefon numarasını kaldırdım sonradan ama yinede gitti yapacak birşey yok 😂

Benim 2500 saatlik hesap gitti aynı telefon numarası muhabbetinden 😂 merak edip yeni bir hesap alıp açmıştım telefon numarasını kaldırdım sonradan ama yinede gitti yapacak birşey yok 😂

Hocam eğer gerçekten hile kullanmıyorsanız VAC ban yemezsiniz VAC ban, oyun sizin sisteminizde oyuna müdahale eden 3. parti bir yazılım bulunca sizi banlar.

Overwatch ise gönüllü insanların maçınızı izlemesi ve sizi izleyen birkaç Overwatcher’ın birden sizi hile işaretlemesiyle yenir. Birkaç kişinin birden sizi işaretlemesi için de aynı maçta birkaç kez şüpheli bir hareket yapmanız gerek.

Sadede gelirsek muhtemelen bir vuruş yüzünden bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı