CS'de pala bıçağı için takas sitesi önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU
Arkadaşlar selam. Elimde pala bıçağı gece skini var. Az aşınmış. Ben bu bıçağı takas etmek istiyorum cunku bana biraz soluk geliyor. Takas sitelerinde aşırı dusuk fiyat veriyorlar. Ben bu bıçağı en az zararla nereden takaslayabilirim?

Bunun için belli bir site yok. Her takas sitesinde fiyatı kendiniz kontrol etmelisiniz ve ona göre tercih yapmalısınız.
Peki takas sitelerini nereden bulucam. Birçoğu scam siteler. Benim bir tek bildiğim skinsmomkey var. Ama orada da asiri düşük veriyor

Tradeit.gg, CS. Money, DMarket, skinsmonkey, swap.gg, pirateswap şu anlık aklıma gelen bunlar. Hepsi güvenilir, teker teker bak.

Sağ ol hocam. Peki son bir soru sizce direk birebir takas yapmak mantıklı mı ya da öyle bir site var mı? Atıyorum birinde bir bıçak var ve benimkinden 10 dolar pahalı artı 10 dolar verip bıçağı takas edebileceğim siteler var mı?

Sağ ol hocam. Peki son bir soru sizce direk birebir takas yapmak mantıklı mı ya da öyle bir site var mı? Atıyorum birinde bir bıçak var ve benimkinden 10 dolar pahalı artı 10 dolar verip bıçağı takas edebileceğim siteler var mı?
Çoğu takas sitesinde ek bakiyeyi üstüne koyup takas yapabiliyorsun zaten. Birebir takasta öyle bi topa girilebiliyor mu ondan pek emin değilim, bıçağını bakiyeye dönüştürüp yapabilirsen heralde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı