CS'de rank yükselmiyor

eutrias

Hectopat
Arkadaşlarla öylesine CS giriyoruz, bir arkadaşım benimle girerek Nova 3'ten çift keleş oldu. O yokken başka bir arkadaşım Silver Elite'den Nova 4 oldu, girdiğim herkes 3-5 rank atladı, ben aynı rankta duruyorum.
CS2 geldiği gibi girdik. Alakasız bir şekilde Silver verdi ve 20 oyundur Silver Elite'te kaldım. Son 10 maç 9 Win ve hepsi 20+ MVP. Hatta az önce 36 kill aldım ve yine Nova atmadı :D

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO doneminde bana da olan ve adami delirten bir olay. Kimse neye gore rank atlattirdigini bilmiyor sanirim (Valve calisanlari dahil)

Ben silver elite master'a 20 maçta çıktım novaya çıkmak için 10 galibiyet daha almam gerekti. Yani çok saçma bir rank sistemi var. 15 maçta 4 rank atlayıp 15 maçta 1 rank atlattı. Koysana arkadaş valorant gibi rank puan sistemi oyuna.

Bildiğim kadarıyla CS diğer oyunlar gibi kazandıkça LP / puan / seviye gibi yükseltme yapmıyorda
Haftalık ne kadar oynadın önceki günden daha ne kadar iyi oynadın diye yükseltiyor.
Yani sen 1 hafta boyunca kötü oynayıp sonraki hafta sağlam şekilde oynarsan muhtemelen rank çıkarsın.
CS:GO zamanında böyleydi CS2'de durum aynıdır diye tahmin ediyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı