CS'de sürekli paket kaybı yaşanıyor

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
Merhaba, son zamanlarda CS'de sürekli paket kaybı yaşıyorum, bazen LoL'de de ufak pingler çıkabiliyor anlık ama CS gibi değil. CS'de sürekli bir paket kaybı var ve sürekli ışınlanıyorum. Bunun sebebi ne olabilir?

20241023233901_1.jpg

@Yuuki @RFKaya

Turknet kullanıyorum, Turknet kullanan arkadaşlarım da var aynı oyunda benle beraber çok nadir yaşıyorlar ama bende çok sık gerçekleşiyor. Wi-Fi ile bağlanıyorum bunun da etkisi var tabii ki ama değişen bir şey yok, bu zamana kadarki hiçbir oyunda yaşamazken son zamanlarda yaşamaya başladım. Ve dediğim gibi diğer online oyunlarda asla rahatsız eden bir ping veya paket kaybı olmuyor. Sadece CS'ye özel.

@Yuuki @RFKaya

Turknet kullanıyorum, Turknet kullanan arkadaşlarım da var aynı oyunda benle beraber çok nadir yaşıyorlar ama bende çok sık gerçekleşiyor. Wi-Fi ile bağlanıyorum bunun da etkisi var tabii ki ama değişen bir şey yok, bu zamana kadarki hiçbir oyunda yaşamazken son zamanlarda yaşamaya başladım. Ve dediğim gibi diğer online oyunlarda asla rahatsız eden bir ping veya paket kaybı olmuyor. Sadece CS'ye özel.
Wi-Fi ile rekabetçi oyun oynamamalısın bence. Lol'de böyle bir sorun olmamasının sebebi Lol'ün Türkiye'de sunucuları var. Orada ping 20-30 fırlasa etkisini hissetmezsin bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı