CS'deki Türklerden nefret ediyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olayı kavrayamamışsın zaten, konu da Türk kelimesini görünce hemen atlıyorsun.

Ruslara da Türk olduğumu belli etmiyorum, çünkü o kadar utanıyorum ki Türk olmaktan...
Bir oyun için Türk olmaktan mı utanıyorsun?
 
  • Beğen
İfadeler: 900
Gerçekten şu lanet tiplerden nefret ediyorum daha demin FACEIT pre- 5V5'de beni attılar, ne blockluyorum, ne grieffing yapıyorum alayı aynı bunların, oyun başı gereksiz konuşuyorlardı yine her zamanki türkler muteledim sonra herhalde dinlemeyince dediklerini attılar. Kötü oynamıyorum. Önceki maçta da 3 tane Türk gelmişti dakika başı sövüp duruyorlardı. Cidden şu oyunda takıma Türk geldi mi tamam gg diyorum. Premium aldık rahat oynarız diye takıma Türk geliyor...Arkadaş yok ki oynayalım hepsi Silver.

Klasik. Alışmaktan başka çareniz yok gibi.
 
Yabancılar da rahatsız edici maalesef. Nerelisin diyor birisi Türkiye üzerinde doğdum diyince beni linç ediyorlar. Oyun oynattırmayıp atıyorlar. Milliyetçi ve ırkçı bir insan değilim ona rağmen bu muameleyi görüyorum.
 
Bir oyun için Türk olmaktan mı utanıyorsun?

Sanki gerçekte çok efendi çok temiz çok dürüst insanlar. Evet bir oyun için. Evet Bir OYUN için!

Klasik. Alışmaktan başka çareniz yok gibi.

Alış, alış nereye kadar?

Yabancılar da rahatsız edici maalesef. Nerelisin diyor birisi Türkiye üzerinde doğdum deyince beni linç ediyorlar. Oyun oynattırmayıp atıyorlar. Milliyetçi ve ırkçı bir insan değilim ona rağmen bu muameleyi görüyorum.

Çok azı öyle. Ben hiç I'm from Turkish demedim.:)
 
Arkadaşlar Türk veya yabancı fark etmiyor bazen oyunlarda ciddi troller yapabiliyorlar ve bu oyun zevkini yerle bir ediyor yani burada türkler bozukta yabancilar düzgün denilmiyor ama biliyorsunuz ki 12 - 14 yaşında ki türkler oyuna girdiğinde küfür etmez ise olmaz hemen hemen bütün oyunlarımda ana avrat küfür yiyorum. Bunun sebebi kötü oynamam değil kötüde oynamıyorum sebepsiz yere millete küfür edenler var.
 
Sanki gerçekte çok efendi çok temiz çok dürüst insanlar. Evet bir oyun için. Evet Bir OYUN için!



Alış, alış nereye kadar?



Çok azı öyle. Ben hiç I'm from Turkish demedim.:)
I'm from Turkey doğrusu. Turkish Türkçe anlamına geliyor. Benim bunu belirtme nedenim ise hani telaffuzum berbat anlayışla karşılasınlar diye. Biri bana dese X ülkesindeyim onunla bol bol konuşurum Türkçesi gelişsin diye. Çoğu bana kötü davrandı. Azınlık kesim umursamadı. Yobaz tayfa Türk, Kürt, diğer ırklar fark etmiyor hep varlar.
Not: Turkey yerine Turkiye diyorum ben. Turkey hindi anlamına da geliyor. Umarım Turkiye diye düzenlerler yakında.
 
  • Beğen
İfadeler: 900
Zaten sen uzun zamandır CS oynasan oradaki Türklerin ne halt olduğunu anlardın. Gir bazı DC gruplarına, orada bir sürü ekip var. Gelip burada bize şikayet etmenin amacı ne?

İstediği gibi konu açar kardeşim, babanın forumu değil burası. Sinirlenmiş ve burada konuşup rahatlamak istiyor. Senin gelip burada böyle cevap vermenin anlamı ne?
 
Gerçekten şu lanet tiplerden nefret ediyorum daha demin FACEIT Pre- 5V5'de beni attılar, ne blockluyorum, Ne grieffing yapıyorum alayı aynı bunların, oyun başı gereksiz konuşuyorlardı yine her zamanki Türkler muteledim sonra herhalde dinlemeyince dediklerini attılar. Kötü oynamıyorum. Önceki maçta da 3 tane Türk gelmişti dakika başı sövüp duruyorlardı. Cidden şu oyunda takıma Türk geldi mi tamam gg diyorum. Premium aldık rahat oynarız diye takıma Türk geliyor... Arkadaş yok ki oynayalım hepsi Silver

Gerçekten şu lanet tiplerden nefret ediyorum daha demin FACEIT Pre- 5V5'de beni attılar, ne blockluyorum, Ne grieffing yapıyorum alayı aynı bunların, oyun başı gereksiz konuşuyorlardı yine her zamanki Türkler muteledim sonra herhalde dinlemeyince dediklerini attılar. Kötü oynamıyorum. Önceki maçta da 3 tane Türk gelmişti dakika başı sövüp duruyorlardı. Cidden şu oyunda takıma Türk geldi mi tamam gg diyorum. Premium aldık rahat oynarız diye takıma Türk geliyor...Arkadaş yok ki oynayalım hepsi Silver.
Al bendende o kadar,biz her zaman 5 kişi giriyoruz oyuna karşıya Türk gelince korkar olduk artık ya hile açıyorlar ya çok fazla küfür ediyorlar adam önümde cirit atıyor vurunca küfür kıyamet hilesin sen falan diyorlar,ama bazı kişiler böyle herkes böyle değil kesinlikle.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı