Eğer banka kartın varsa zaten IBAN'ın da vardır. IBAN numarası, başka birinin hesabına para göndermeye yarıyor. Eğer banka kartın varsa IBAN'ın ne işe yaradığını yüksek ihtimal biliyorsundur. Steam'deki itemi nakite çevirme olayı ise şu şekilde; Steam tespit ederse hesaba pazar yasağı getirebilir, ağır durumlarda hesabı kapatabilir, kısacası değişiklik gösteriyor. Çoğu kişinin yapıyor olması bu durumun legal olduğu anlamına gelmez, birçok kişiye denk gelmez ama sana denk gelebilir. Ondan dolayı bunu burada söylemek durumundayım.Banka hesabı değil kartlarım var sadece. İyi de bunu herkes göz önünde yapıyor, onları cezalandırıyor mu ki steam? cezalandırma derken de nasıl bir cezalandırma?
Banka hesabını açmak için herhangi bir gereksinim var mı? 20 yaşındayım. Steam'in politikalarına nasıl aykırı biraz açar mısın?IBAN için bir banka hesabı açman gerekiyor. Daha sonra parayı IBAN'ına çektirebilirsin. ByNoGame gibi sitelerden ama komisyon alıyor büyük paralar için mantıklı olabilir ama Steam'in politikalarına aykırı bilgin olsun.
Hocam 20 yaşındaysan çoktan banka hesabı açman gerekiyordu zaten, bir gereksinimi yok bankaya gidip hesap açmak istiyorum dersen yardımcı olurlar. Steam'in politikalarına göre itemi Steam pazarda satabilirsin. Harici sitelerde satıp nakite çevirmen yasak. Tespiti halinde Steam cezalandırabilir.Banka hesabını açmak için herhangi bir gereksinim var mı? 20 yaşındayım. Steam'in politikalarına nasıl aykırı biraz açar mısın?
Banka hesabı değil kartlarım var sadece. İyi de bunu herkes göz önünde yapıyor, onları cezalandırıyor mu ki steam? cezalandırma derken de nasıl bir cezalandırma?Hocam 20 yaşındaysan çoktan banka hesabı açman gerekiyordu zaten, bir gereksinimi yok bankaya gidip hesap açmak istiyorum dersen yardımcı olurlar. Steam'in politikalarına göre itemi Steam pazarda satabilirsin. Harici sitelerde satıp nakite çevirmen yasak. Tespiti halinde Steam cezalandırabilir.
Eğer banka kartın varsa zaten IBAN'ın da vardır. IBAN numarası, başka birinin hesabına para göndermeye yarıyor. Eğer banka kartın varsa IBAN'ın ne işe yaradığını yüksek ihtimal biliyorsundur. Steam'deki itemi nakite çevirme olayı ise şu şekilde; Steam tespit ederse hesaba pazar yasağı getirebilir, ağır durumlarda hesabı kapatabilir, kısacası değişiklik gösteriyor. Çoğu kişinin yapıyor olması bu durumun legal olduğu anlamına gelmez, birçok kişiye denk gelmez ama sana denk gelebilir. Ondan dolayı bunu burada söylemek durumundayım.Banka hesabı değil kartlarım var sadece. İyi de bunu herkes göz önünde yapıyor, onları cezalandırıyor mu ki steam? cezalandırma derken de nasıl bir cezalandırma?
Bankayla iletişime geçtim ve uygulaması üzerinden oluşturdum. Benim amacım CS'den gelen bir skin var diyelim epey para ediyor ben onu satıp nakite çevirmek istiyorum. Pazar yasağını bir müddet getiriyorsa sorun yok kalıcı getiriyorsa sorun var. Teşekkürler dostum.Eğer banka kartın varsa zaten IBAN'ın da vardır. IBAN numarası, başka birinin hesabına para göndermeye yarıyor. Eğer banka kartın varsa IBAN'ın ne işe yaradığını yüksek ihtimal biliyorsundur. Steam'deki itemi nakite çevirme olayı ise şu şekilde; Steam tespit ederse hesaba pazar yasağı getirebilir, ağır durumlarda hesabı kapatabilir, kısacası değişiklik gösteriyor. Çoğu kişinin yapıyor olması bu durumun legal olduğu anlamına gelmez, birçok kişiye denk gelmez ama sana denk gelebilir. Ondan dolayı bunu burada söylemek durumundayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.