CSFloat komisyonu ne kadar?

Büyük ihtimal kabul edilir ama çok düşük de olsa da sorgulanma ihtimali var.
50 bin Tl falan çekeceğim. Sıkıntı olur mu sizce? Cs2 skinlerimi kripto karşılığı takas ettim yer mi? Yoksa sadece yatırım hesabından gelen kripto yazsam olur mu?

50 bin Tl falan çekeceğim. Sıkıntı olur mu sizce? Cs2 skinlerimi kripto karşılığı takas ettim yer mi? Yoksa sadece yatırım hesabından gelen kripto yazsam olur mu?
Hocam mali müşavirle konuştum sorun olmazmış bu miktarlar.

Son düzenleme:
@onlucky Hangi bankayı kullanıyorsunuz acaba? İş Bankası 15-16 dolar gibi yüksek bir swift kesintisi yapıyor da.

Ben Burgan Bank kullanıyorum ama tam olarak hatırlamıyorum sanırsam ben CSFloat'ta sattığım skinin parasını stripe üzerinden çektim başka seçenek yoktu. Orada yazan rakamın tamamı eksiksiz bankama yattı diye hatırlıyorum yani sanırım Swift ücretini vs stripe karşılıyor. Güncel çekim yapan insanlar varsa onlardan fikir almak da iyi olabilir çünkü tam hatırlamıyorum.

Ben Burgan Bank kullanıyorum ama tam olarak hatırlamıyorum sanırsam ben CSFloat'ta sattığım skinin parasını stripe üzerinden çektim başka seçenek yoktu. Orada yazan rakamın tamamı eksiksiz bankama yattı diye hatırlıyorum yani sanırım Swift ücretini vs stripe karşılıyor. Güncel çekim yapan insanlar varsa onlardan fikir almak da iyi olabilir çünkü tam hatırlamıyorum.
Evet hesabıma şimdi para geldi ve müşteri temsilcisinin söylediği gibi karşı taraf kabul ederse belirtilen miktar yansır demişti. Eksiksiz şekilde para geldi. Yani ürün satışından %2, para çekiminden %2 ve %0.8 komisyon alınıyor. Bynogame kullanacaktım ,gerek kalmadı.

Evet hesabıma şimdi para geldi ve müşteri temsilcisinin söylediği gibi karşı taraf kabul ederse belirtilen miktar yansır demişti. Eksiksiz şekilde para geldi. Yani ürün satışından %2, para çekiminden %2 ve %0.8 komisyon alınıyor. ByNoGame kullanacaktım, gerek kalmadı.

Hayırlı olsun. ByNoGame benim için dünyadaki son seçenek tabii insanlar alışmışlığın dışına çıkmayı pek sevmiyorlar ama satıcısını bu kadar sömüren başka 1 tane daha site görmedim birazcık satıcıya komisyon indirimi yapılsa ve satıcının yanında olduğunu hissettirse tek kullandığım site olabilirdi çünkü oyun oynayan bütün Türkler o markayı tanıyor güveniyor ama ByNoGame kendisini Steam ile karıştırıyor %10 komisyon nedir abi. Her geçen gün oyuncu kaybediyorlar bir gün çıkacaklar %50 komisyon indirimi yaptık diye kesin yani yakındır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı