CSFloat komisyonu ne kadar?

Hayırlı olsun. ByNoGame benim için dünyadaki son seçenek tabii insanlar alışmışlığın dışına çıkmayı pek sevmiyorlar ama satıcısını bu kadar sömüren başka 1 tane daha site görmedim birazcık satıcıya komisyon indirimi yapılsa ve satıcının yanında olduğunu hissettirse tek kullandığım site olabilirdi çünkü oyun oynayan bütün Türkler o markayı tanıyor güveniyor ama ByNoGame kendisini Steam ile karıştırıyor %10 komisyon nedir abi. Her geçen gün oyuncu kaybediyorlar bir gün çıkacaklar %50 komisyon indirimi yaptık diye kesin yani yakındır.
Alıcılar için de fiyatlar yüksek bence. Az önce CSFloat'ta Kukri Night Stripe aldım 58 dolar ve 0.27 float. CSFloat'a kimlik girerken tereddüt etmedim ama Türk siteleri endişe veriyor bana.

@onelucky iyi günler. envanterimden toplam 300 dolarlık item satmak istiyorum. Sence güncel olarak en az kayıpla hangi siteden nakite çevirebilirim?

@onelucky iyi günler. envanterimden toplam 300 dolarlık item satmak istiyorum. Sence güncel olarak en az kayıpla hangi siteden nakite çevirebilirim?

İyi günler hocam öncelikle hatırlatmak isterim envanter değerini Steam pazarı üzerinden kontrol ettiysen ve bu 300 dolarsa maalesef kayıp olmadan nakite çevirmen pek mümkün değil çünkü tahminimce elindeki skinler piyasada minimum %20 altı fiyatta satılıyor. Örnek vereyim MP9 starlight MW Steam'de 115$ ama piyasada maalesef 80$ ve altına satılıyor sizin elinizede 75$ falan geçer.

Ayrıca kripto hesabınız varsa birkaç site var ve hızlı sat seçeneği var yani ilan açmadan birinin almasını beklemeden satıyorsunuz ve pek ölü fiyat değil hatta neredeyse tam piyasa fiyatlarından mesela MP9 starlight MW şu an piyasada 80$ bulmak mümkün bahsettiğim kriptoyla çekim yöntemi olan sitelerde 78$ veriyor hızlı satta. Zaten bir sitede satsak komisyon düşünce 78$ altına düşecek bakiye o yüzden bu siteler mantıklı ama kripto hesabınız olması önemli ve hem Türkiye hem global olacak şekilde kripto hesabınız olması gerek örnek Binance global ve Binance Türkiye. (bu ikisi arasında aktarım yapıp bankaya çekiyoruz)
en iyisi ben size aşağıya kısa kısa yazayım en kötü sitelere kayıt olup hızlı sat seçeneğinde siteler kaç dolar veriyor bir bakın (kripto hesabınız varsa bu dediğimi yapın).
Eğer kripto hesabınız yoksa verdiğim Türk sitelerinde ilan açıp %3 komisyonla satmanız mümkün.

Lisskins kripto ile (%0 komisyonla siteye anında satış 8 gün sonra para çekilebilir)

SkinLand kripto ile (%0 komisyonla siteye anında satış 8 gün sonra para çekilebilir)
Skinsland'da Visa, Mastercard ve banka transferini önemiyorum eksik gönderiyorlar sonra talep oluşturuyorsun dekont vs uğraşıyorsunuz 24 saat ardından eksik gönderdikleri para bakiye olarak ekleniyor ve tekrar çekmekle uğraşıyorsunuz tekrar tekrar komisyon ödemek zorunda kalıyorsunuz.

Skins.com kripto ile (%0 komisyonla siteye anında satış 8 gün sonra para çekilebilir)

Kripto ile çekim yöntemlerinde çekeceğiniz yönteme miktara ve yönteme göre küçük bir komisyon var.
Ve bu tutar her dakika değişebiliyor örnek 80 dolar çekmek istersen en ucuz komisyonu alan şu an bende Bitcoin (0.87$) yöntemi ama bu 5 dakika sonra en ucuzu Ethereum olabiliyor o gün çekerken sırayla kontrol edip hangisi en ucuzsa o yöntemdeki cüzdan adresinizi girmelisiniz.

------------------------------
Eğer kripto ile uğraşmak istemiyorum derseniz 1 yabancı 1 Türk sitesi veriyorum.
Buralarda ilan açıp alıcıyı bekleyeceksiniz gelen teklifleri değerlendirebilirsiniz.

CsFloat stripe ile bankaya IBAN ile çekim imkanı.
Satarken %2 ve bankaya çekerkende %3'lük bir kayıp olabiliyor.
(Sattıktan sonra bankaya ulaşana kadar tüm süreçlerin toplamında %5 bir kesinti olacaktır.)

Gamesatış yerli sitemiz %3 komisyon ile globale kafa tutan sitedir.
(Neredeyse tüm bankalara IBAN ile çekim imkanı var. Tek seferde en az 40 en fazla 50.000 TL çekebilirsiniz ve her çekimde 10 TL bir masraf daha çıkıyor ama 40 TL'de olsa 40000 TL'de olsa bu tutar her seferinde 10TL )

------------------------------------------------------------
Bunlar bizzat kullandığım sitelerdir. Aslında birkaç tane daha var ama gereksiz komisyonlardan dolayı ekleme gereği duymadım.
Merak ettiğiniz bir aşama ya da anlatamadığım bir kısım varsa yazabilirsiniz.
Tecrübe ettiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
------------------------------------------------------------
Özet;
Kripto hesabınız varsa ilk adres > üstteki 3 siteden en yüksek fiyat verene satmak.
Kripto hesabınız yoksa GameSatış ve csfloata komisyonları dahil edip ilan açıp alıcı beklemek.

Tüm yöntemlerde her türlü 8 gün bekleyeceksiniz.

Dosya Ekleri

• lisskinss.png
    lisskinss.png
    154,3 KB · Görüntüleme: 5
  • skinland.png
    skinland.png
    269,8 KB · Görüntüleme: 5
  • skinscom.png
    skinscom.png
    139,1 KB · Görüntüleme: 5
Yardımınız için çok teşekkür ederim. Cointr hesabım var onunla çekebilir miyim acaba. Şu an Binance hesabı da açıyorum. Şimdilik itemleri GameSatış'a yükleyeceğim satılmazsa direkt alan sitelere satacağım. Detaylı yazınız için tekrar teşekkür ederim.

Yardımınız için çok teşekkür ederim. Cointr hesabım var onunla çekebilir miyim acaba. Şu an Binance hesabı da açıyorum. Şimdilik itemleri GameSatış'a yükleyeceğim satılmazsa direkt alan sitelere satacağım. Detaylı yazınız için tekrar teşekkür ederim.
Binance TR değil, düz Binance aç yoksa beyan istiyor.

Csfloat da tanıır olması dışında avantajı yok, %2+%1+%2 üstüne arada ek kesinti yapıyor. Diğer çoğu siteden farksız, düzgün fiyatta kolay satılması dışında ama herhangi bir overpay durumu yoksa skin.land daha uygun, arada olacak 1 dolar fark için 1 hafta yerine 2 haftaya yakın beklemeye değmez. Skinin satılma süreci de var, skin.land'de ise direkt satılabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı