CSFloat parası bankaya gelmedi

denizcan.999

Hectopat
Makaleler
1
CSFloat üzerinden çekim talebi oluşturdum para bankaya gönderildi yazıyor ama DenizBank müşteri temsilcisini aradığımda bana "stripe nedir" dediler. Stripe mail attım onlarda beklemem gerektiğini söylediler bilgilerin hepsini doğru girdim ne yapabilirim?

Mesajı görüpte cevap yazmayan şahısların annelerine ve kız kardeşlerine sevgilerimi iletiyorum :)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-05-11-36-33-172_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-05-11-36-33-172_com.android.chrome-edit.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 160
Son düzenleme:
24 gündür param gelmedi, desteğe yazıyorum para bankanızda ya size yollayacaklar yada iade edecekler diyor, bankayı arıyorum birşey gözükmediğini söylüyolar, yine desteğe yazıyorum yine aynı şeyi diyolar, yine bankayı arıyorum yine birşey yok

ve son zamanlarda çok fazla türk yaşamaya başladı bu sorunu, sorunu çözmek yerine paniğe kapılmayın gelecektir, türkiyeye giden ödemeler genellikle yavaş diyor

neredeyse 1 ay beklemişim paraya ihtiyacım var, 1 ay bekleme süresi mi olur diye sorarlar insana

Haklısınız ben ilk ve büyük miktarda İş Bankası'na çektim hala gelmedi, sonrasında garantiye aynı isimle çektim 3 gün içinde geldi ama hala İş Bankası'na çektiğim ilk paradan haber yok şubeye gidip CS Flout'un bana verdiği "iz kimliği" kodunu verdim kullanamadı adamlar bakalım hala bekliyoruz hayırlısı

Haklısınız ben ilk ve büyük miktarda İş Bankası'na çektim hala gelmedi, sonrasında garantiye aynı isimle çektim 3 gün içinde geldi ama hala İş Bankası'na çektiğim ilk paradan haber yok şubeye gidip CS Flout'un bana verdiği "iz kimliği" kodunu verdim kullanamadı adamlar bakalım hala bekliyoruz hayırlısı
Ben denizbanka çektim şubat ayında ve 1 günde geldi, yine hiçbir bilgi değiştirmeden nisanda yine çektim fakat neredeyse 1 aydır gelmedi, sorun banka değil daha çok türkiye gibi duruyor bilmiyorum çok rezil birşey

deniz merhaba senin yaşadağın sorunu aynı şekilde ben yaşıyorum bankaya gittim banka diyor bize ulaşan bir para gözükmüyor diyor para sence iade mi olur yoksa hesaba yatar mı

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-26 030505.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-26 030505.png
    9,5 KB · Görüntüleme: 108
Deniz merhaba senin yaşadağın sorunu aynı şekilde ben yaşıyorum bankaya gittim banka diyor bize ulaşan bir para gözükmüyor diyor para sence iade mi olur yoksa hesaba yatar mı?

Bilgiler yanlışsa 14 gün sonra otomatik iade oluyor bilgileri doğru gir Türkçe karakter kullanma isim soy isim girerken. Ben yanlış girmiştim isim soy isim iade oldu düzelttikten 2 saat sonra falan para geldi.

Ben parayı çekerken bankanın Swift kodunu girdim. Onun üstünde isim soyisim kısmı varmış, ben oraya Akbank yazdım. Düzelttim fakat büyük ihtimal para yatmayıp iade olacak. Bilgilendirmen için de çok teşekkür ederim, geri dönüş yapacağını düşünmemiştim. :D

Ben parayı çekerken bankanın Swift kodunu girdim. Onun üstünde isim soy isim kısmı varmış, ben oraya Akbank yazdım. Düzelttim fakat büyük ihtimal para yatmayıp iade olacak. Bilgilendirmen için de çok teşekkür ederim, geri dönüş yapacağını düşünmemiştim. :D

Rica ederim hocam. Dediğim gibi bir 14 gün sonra otomatik iade olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı