CSFloat parası bankaya gelmedi

Arkadaşlar benim para hesaba hala gelmedi stripe hesabına da iade olmadı sizce nasıl bir yol izlemeliyim csfloata ticket atıyorum bekleyin diye cevap veriyor sürekli.

2 hafta sonunda stripe hesabına iade oluyor sonrasında başka banka dene ben garanti denedim oraya 2 günde geldi param.

Dostum ilk çektiğin paranın akıbeti ne oldu iade mi oldu nasıl oldu ben de aynı durumu yaşıyorum.

Kanka evet 2 haftayı geçti bir daha ki hafta tam 1 ay olacak
Bende para 1 ay sonra geri geldi, garanti varsa para geri geldiğinde ona çek, sorunsuz yatıyor
Mail atmana gerek yok ben bu süre zarfında herşeyi denedim

Stripe supporta yazdım, CSFloat ile halletmem gerektiğini söylediler
CSFloata ticket attım, bankamla görüşmemi söylediler
Bankamla görüştüm, birşey göremediklerini, parayı yollayan yerden trace ID istememi söylediler
CSFloat'tan trace ID vermelerini istedim. Trace ID'yi verdi, 35 haneli trace ID'yi tek tek kodlayarak verdim bankaya, ve en sonunda yine birşey çıkmadığını söylediler bu trace ID ile
Üst müdürlüğü ile görüşüp olmassa kendilerinin dilekçe yollayabileceklerini falan söylediler bekledim vesaire en sonunda 25-30 günün sonra CSFloata para geri geldi FAILED REFUND FOR PAYOUT yazısıyla

Yani eninde sonunda beklemek zorundasın, bankayı ararsan yine bu aşamalardan geçeceksin hızlandırdığını da düşünmüyorum çünkü 1 ay beklemek zorunda kaldım nihayetinde

edit: photo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…