iAyastefanos
Kilopat
Arkadaşlar benim para hesaba hala gelmedi stripe hesabına da iade olmadı sizce nasıl bir yol izlemeliyim csfloata ticket atıyorum bekleyin diye cevap veriyor sürekli.
Arkadaşlar benim para hesaba hala gelmedi stripe hesabına da iade olmadı sizce nasıl bir yol izlemeliyim csfloata ticket atıyorum bekleyin diye cevap veriyor sürekli.
Kanka evet 2 haftayı geçti bir daha ki hafta tam 1 ay olacak.
support@stripe.com olması lazımEki Görüntüle 2513175 stripe kendi mail adresi var mı çünkü burada sadece csfloatın adresi var
Dostum ilk çektiğin paranın akıbeti ne oldu iade mi oldu nasıl oldu ben de aynı durumu yaşıyorum.Haklısınız ben ilk ve büyük miktarda İş Bankası'na çektim hala gelmedi, sonrasında garantiye aynı isimle çektim 3 gün içinde geldi ama hala İş Bankası'na çektiğim ilk paradan haber yok şubeye gidip CS Flout'un bana verdiği "iz kimliği" kodunu verdim kullanamadı adamlar bakalım hala bekliyoruz hayırlısı
Bende para 1 ay sonra geri geldi, garanti varsa para geri geldiğinde ona çek, sorunsuz yatıyorKanka evet 2 haftayı geçti bir daha ki hafta tam 1 ay olacak
Tam 15 gün sonra iade oldu yeni actiğim garanti hesabina tekrar cekim verdi 2 gün sonrada garanti hesabima geldiDostum ilk çektiğin paranın akıbeti ne oldu iade mi oldu nasıl oldu ben de aynı durumu yaşıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.