CSFloat parası soyad yazılmasa da gelir mi?

KARA1964

Decapat
Ödendi mi, ödenmedi mi anlayamadım. Hesabıma bakıyorum ama gelen bir para yok.
Bu arada DenizBank kullanıyorum. Swift kodunu da girdim, sadece "account holder name" kısmına ismimi yazdım, soyadımı yazmadım. Acaba soyadımı da yazmam gerekiyor muydu?

Ekran Görüntüsü (79).png

soyismimide yazdım "ı" kabul etmediği için "i" harfi ile değiştirdim.

Son düzenleme:
Hayır gelmez ad soyad yazmak zorundasın sana IBAN'ına normal bir EFT gibi geliyor bankanın havuzuna düşer yoksa

Paid diyorsa 1-3 iş günü içerisinde genelde de 1 iş gününde geliyor ama soy isim yazmadığın için banka havuzuna düşmüştür

Bankanın havuzuna düşüp düşmediğini nasıl anlarım?

Bankayı arayıp sorman gerekli onlar zaten senin IBAN'ına geldiğini görüyor

1744460089955.png

bu şekilde bende de 29 unda aldım ben

Kendi adıma havuzda bekleyen para var mı diye mi sormam gerekiyor banka hesabımı iş için açtığım için pek bilgim yok banka işleriyle.

Evet o şekilde belirtmeniz yeterli

tamamdır teşekkür ederim hocam.

hocam tekrar rahatsız ediyorum ama referans no istendi benden csfloat sitesinde yada stripe expressde buna benzer birşey bulamadım bilginiz var mı nerede yazdığına dair.

İlk para çekiminde 7 gün kadar sürebiliyormuş CSFloat öyle yazmış ayrıca havuza düşmemişde olabilir değil mi eğer öyleyse para daha yolda ondan referans numarası yok. böyle avuttum kendimi ama.

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkür ederim hocam.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama referans no istendi benden CSFloat sitesinde ya da stripe Express'de buna benzer bir şey bulamadım bilginiz var mı nerede yazdığına dair.

İlk para çekiminde 7 gün kadar sürebiliyormuş CSFloat öyle yazmış ayrıca havuza düşmemişde olabilir değil mi eğer öyleyse para daha yolda ondan referans numarası yok. Böyle avuttum kendimi ama.

3 iş günü diyorda pazartesi kontrol et stripe ile iletişime geç herhangi bir durumda

Bilgilendirme: Bugün CSFloat nihayet attığım ticketa cevap verdi. Param yanmayacakmış bilgileri sonradan düzelttiğim halde hatta düzeltmesem bile ya hesabıma ya da Stripe'e geri gelecekmiş para ama bu süreç uzun sürebilir dedi bakalım bekleyeceğiz. Forumda ise biri benim yaşadığım aynı olaydan yaşayıp 20 gün sonunda parasını aldığını yazmış.

Bilgilendirme: Bugün yaklaşık 1 2 saat önce para Stripe'e geri döndü şu an ne yapacağım hakkında pek bir fikrim yok o yüzden csfloata yazacağım yardımcı olurlarsa paramın geldiği gün tekrar güncellerim olurda bu tarz bir şey yaşarsanız bunu da görürseniz bilgi sahibi olursunuz ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz diye yazıyorum.

Para iade ediltikten 3 gün sonra geldi toplam iade süreciyle 12 gün sürdü hata yapmazsanız 2 gün ya da 3 günde gelir.

Son düzenleme:
Bilgilendirme: Bugün CSFloat nihayet attığım ticketa cevap verdi. Param yanmayacakmış bilgileri sonradan düzelttiğim halde hatta düzeltmesem bile ya hesabıma ya da Stripe'e geri gelecekmiş para ama bu süreç uzun sürebilir dedi bakalım bekleyeceğiz. Forumda ise biri benim yaşadığım aynı olaydan yaşayıp 20 gün sonunda parasını aldığını yazmış.

Bilgilendirme: Bugün yaklaşık 1 2 saat önce para Stripe'e geri döndü şu an ne yapacağım hakkında pek bir fikrim yok o yüzden csfloata yazacağım yardımcı olurlarsa paramın geldiği gün tekrar güncellerim olurda bu tarz bir şey yaşarsanız bunu da görürseniz bilgi sahibi olursunuz ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz diye yazıyorum.

Para iade ediltikten 3 gün sonra geldi toplam iade süreciyle 12 gün sürdü hata yapmazsanız 2 gün ya da 3 günde gelir.

Hata yapmazsanız ilk iş gününde yatmaya başlıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı