İncehesap'tan alınan AOC monitörde ölü piksel çıktı

Daha fazla  
Yeni monitör bugün teslim edildi, herhangi bir sorunu yok ve kusursuz olarak çalışmakta. İncehesap değişim sürecini uzatmadan, hızlıca sorunu çözdüğü için tekrardan teşekkür ediyorum.

Yeni gelen momitörü ilk incelediğimde herhangi bir ölü piksel vs. fark edememiştim ama bugün baktığımda monitörün sağ üst köşesinde çok dikkatli bakınca görülen 1 adet ölü piksel mevcut. Gün geçmiyor ki sorunsuz bir şekilde şu monitörü kullanabileyim. İncehesap'a destek kaydı oluşturdum, yarın gelecek cevabı burada paylaşırım. AOC'un ve İncehesap'ın ölü piksel durumundaki garantisi nasıl görmüş olacağız.

20251121_190239.jpg 20251121_190243(0).jpg 20251121_190245.jpg

Son düzenleme:
Yeni monitör bugün teslim edildi, herhangi bir sorunu yok ve kusursuz olarak çalışmakta. İncehesap değişim sürecini uzatmadan, hızlıca sorunu çözdüğü için tekrardan teşekkür ediyorum.

Yeni gelen momitörü ilk incelediğimde herhangi bir ölü piksel vs. fark edememiştim ama bugün baktığımda monitörün sağ üst köşesinde çok dikkatli bakınca görülen 1 adet ölü piksel mevcut. Gün geçmiyor ki sorunsuz bir şekilde şu monitörü kullanabileyim. İncehesap'a destek kaydı oluşturdum, yarın gelecek cevabı burada paylaşırım. AOC'un ve İncehesap'ın ölü piksel durumundaki garantisi nasıl görmüş olacağız.

Eki Görüntüle 2608281Eki Görüntüle 2608280Eki Görüntüle 2608279

Monitörün bir gün içinde gelmesi şaşırttı açıkçası genelde 1 gün bile geçse kullanıcı hatası derler saf gibi kalırsınız :)

Öncelikle bu konuyu incelemeniz durumu daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Zaten tarafıma paneli sorunlu bir ürün teslim edilmişti, değişim için İncehesap'a monitörü yolladım ve değiştirildi. Yeni gelen üründe de gördüğünüz gibi ölü piksel mevcut.

AOC'un global sitesini inceledim ve bu tarz piksel sorunlarında, sorun ''full black pixel'' ise 1 adet dahi olsa monitör garanti kapsamına giriyor. Fotoğraflarını eklediğim pikselde zaten bu kategoriye dahil, bütün renklerde sönük bir şekilde olmasından ötürü.
AOC'un global sitesinde paylaşılan bilgiler:
Ekran görüntüsü 2025-11-21 201802.png

Ekran görüntüsü 2025-11-21 201807.png

Bu konuda çok kişiyi üzdüler diye biliyorum.
Monitörün bir gün içinde gelmesi şaşırttı açıkçası genelde 1 gün bile geçse kullanıcı hatası derler saf gibi kalırsınız :)
Beni mağdur edebileceklerini sanmıyorum, 2 kere sorunlu ürün tarafıma yollandı. THH'ye başvurduğumda %99.9 olarak haklı çıkacağım ortada zaten.

AOC ölü pixel garantili diye biliyorum çok yer değiştiriyor sinerji bile. Birde internet siparişlerinde 14 gün - bazılarında 30 gün koşulsuz iade hakkı var. Tabii yazılı olarak bildireceksin sözlü olmaz.

AOC ölü pixel garantili diye biliyorum çok yer değiştiriyor sinerji bile.
Marka zaten kendi sitesinde belirtmiş, garanti kapsamındadır diye. Ben de değiştirmeme gibi bir şansları olduğunu sanmıyorum.
Birde internet siparişlerinde 14 gün - bazılarında 30 gün koşulsuz iade hakkı var. Tabii yazılı olarak bildireceksin sözlü olmaz.
Şu an monitörün fiyatı, benim aldığım fiyattan 1000TL daha pahalı. İadenin herhangi bir mantığı yok benim için, değişim talep edeceğim.

Eki Görüntüle 2608281Eki Görüntüle 2608280Eki Görüntüle 2608279
1 değil 2 tane ölü piksel var gibi görünüyor. Her şekilde kusurdan dolayı değiştirilen cihazlarda tekrar kusur oluşursa direkt sana değişim/iade hakkı yeniden tanıyor. Umarım sorunsuz değişimini yine yaptırırsın.

1763751482042.png

1 değil 2 tane ölü piksel var gibi görünüyor. Her şekilde kusurdan dolayı değiştirilen cihazlarda tekrar kusur oluşursa direkt sana değişim/iade hakkı yeniden tanıyor. Umarım sorunsuz değişimini yine yaptırırsın.

Eki Görüntüle 2608393
O kadar detaylı incelemedim ama evet dikeyde ve yatayda aynı boyda değil o siyahlık. Muhtemelen 2 tane yan yana ölü piksel var. Zaten sonuna kadar hakkımı arıyorum bu tarz durumlarda, değiştirecekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı