CsFloat satışı iptal edilirse ne olur?

MScofieldz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ben bir skin sattım ve sitede koruması var, 3-4 günü kaldı. İptal edebilir miyim, edersem ne olur? Yardım ederseniz sevinirim.

İptal etmekten kastınız trade işlemini geri çevirmek ise CsFloattan kalıcı banlanırsınız ek olarak skininiz 30 gün trade banı yer.
Skin 1 hafta ban yiyor. Hesap 1 ay takas ve pazar banı yiyor.

Arkadaşlar selam. Ben bir skin sattım ve sitede koruması var, 3-4 günü kaldı. İptal edebilir miyim, edersem ne olur? Yardım ederseniz sevinirim.
Hangi skini sattınız?

Son düzenleme:
M4a4 Temukau 0.19 floatlıydı hocam. Kalıcı ban işi hoşuma gitmedi 700'e satmıştım da iki katı fiyatına çıkınca bir düşündüm. Sizce değer mi?
Başka hesap açıp oradan da CSFLOAT'ı kullanabilirsiniz. Bende geçen bir siteden yaptığım takası iptal etmiştim skinlerimin fiyatı arttığı için. Ama 1 ay takas ve pazar banı yiyeceksiniz bunu göz önünde bulundurun.

Başka hesap açıp oradan da CSFLOAT'ı kullanabilirsiniz. Bende geçen bir siteden yaptığım takası iptal etmiştim skinlerimin fiyatı arttığı için. Ama 1 ay takas ve pazar banı yiyeceksiniz bunu göz önünde bulundurun.
Hocam arkadaşlar kalıcı demiş ama kalıcı mı ban alıyorum 1 aylık mı?

Anladım hocam teşekkürler. Diğer hesaplarımdan kullanırım o zaman CSFloat'ı. İptal etmek daha mantıklı.
1 ay içinde skinin piyasası nasıl olur peki?

Hiç belli olmaz hocam skin piyasası aşırı değişken. Yeni güncelleme öncesine kadar kimse böyle bir şey olacağını bilemezdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı