CSFloat stripe ödemesi gelmedi

Avrupa'da bankalar isim formatına bakmadan kabul ediyor parayı.
Türkiye'de bu olay nasıl bilmiyorum.

Cenoa'dan us IBAN'ı alın orada isminiz İngilizce geçiyor.

Aslında ilk defa stripe üzerinden ödeme almıyorum daha öncesinden X eski ismiyle Twitter üzerinden aynı banka hesabıma ödeme yapılmıştı hiç isim de yazmamıştım aynı gün geçmişti ve çiti bank ismiyle gelmişti.

Aslında ilk defa stripe üzerinden ödeme almıyorum daha öncesinden X eski ismiyle Twitter üzerinden aynı banka hesabıma ödeme yapılmıştı hiç isim de yazmamıştım aynı gün geçmişti ve çiti bank ismiyle gelmişti.

Tam bilemiyorum hocam, stripe connect hiç kullanmadım. Tek bildiğim bu tür işlerde Türk bankası kullanmamak, Türkiye'de banka sektörü gelişmemiş.

Bana normal ödemeler Danimarka "stripe payments UK LTD" diye bir bankadan geliyor.

Hocam stripe için Türkçe karakter kullanmayacaksınız doğru yapmıssınız I ve G ile Swift kodu akbktrıs ve IBAN vadesiz TL hesabı IBAN'ı olmalı.

Ben yukardi hesaba çekim yaptım bu zamana kadar bunu kullandım ama hisse senedi hesabı yazıyor vadesizde bulunuyor, şu an yeni hesap açıp ödemeyi güncelledim stripede bundan dolayı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260129-155600.jpg
    Screenshot_20260129-155600.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 5
Ben yukardi hesaba çekim yaptım bu zamana kadar bunu kullandım ama hisse senedi hesabı yazıyor vadesizde bulunuyor, şu an yeni hesap açıp ödemeyi güncelledim stripede bundan dolayı olabilir mi?
Hocam ondan dolayı olacagını düşünmüyorum vadesiz tl hesabı olması yetiyor. CSFloat dan stripe hesabına bakın withdraw a gidin stripe dashboard olcak ona basın stripe gidin swift kodu ve adınız ingilizce karakter mi onu kontrol edin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı