Banka ararsa ne demem gerekir bilginiz var mıBanka arayabilir bu bir, ikincisi de banka önemli miktarda komisyon alabilir SWIFT ücreti ayağına. Başka bir dert yaşanmaz diye düşünüyorum. Eşyayı pazarın %5-%10 altına anında nakite satabiliyorsun aslında eğer kripto cüzdanın varsa hiçbir sorunla da karşılaşmazsın banka çekimindeki gibi.
Zaten banka kazancını sağlayacağı için sadece bir oyunda kozmetik/dijital eşya sattım diyeceksiniz, onlar için bu yeterli.Banka ararsa ne demem gerekir bilginiz var mı
Sitede yazan miktar ibana geldi sorunsuz csfloat ile sattım@arda6812 hocam çektiniz mi bir sorun oldu mu? Ben de 50b civarı çekeceğim de...
Sitede yazan miktar ibana geldi sorunsuz csfloat ile sattımBanka arayabilir bu bir, ikincisi de banka önemli miktarda komisyon alabilir SWIFT ücreti ayağına. Başka bir dert yaşanmaz diye düşünüyorum. Eşyayı pazarın %5-%10 altına anında nakite satabiliyorsun aslında eğer kripto cüzdanın varsa hiçbir sorunla da karşılaşmazsın banka çekimindeki gibi.
Sitede yazan miktar IBAN'a geldi sorunsuz CSFloat ile sattım.
50k civarı ibana sorunsuz gelmiştiHocam bende aynı şekilde 130klık bir çekim yapacağım ilk kez satış yapacağım banka bir sorun yarattımı ne kadar çektiniz.
50k civarı IBAN'a sorunsuz gelmişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.