CSFloat üstünden yüksek para çekimi blokeye sebep olur mu?

arda6812

Centipat
Daha fazla  
CSFloat'tan bir ürün satıp öğrenci banka hesabıma çekmeye çalışsam hesabıma 50b - 100b TL arası bir miktar gelirse bir sorun çıkar mı? Banka bir sorun çıkartır mı?

Banka arayabilir bu bir, ikincisi de banka önemli miktarda komisyon alabilir SWIFT ücreti ayağına. Başka bir dert yaşanmaz diye düşünüyorum. Eşyayı pazarın %5-%10 altına anında nakite satabiliyorsun aslında eğer kripto cüzdanın varsa hiçbir sorunla da karşılaşmazsın banka çekimindeki gibi.

Banka arayabilir bu bir, ikincisi de banka önemli miktarda komisyon alabilir SWIFT ücreti ayağına. Başka bir dert yaşanmaz diye düşünüyorum. Eşyayı pazarın %5-%10 altına anında nakite satabiliyorsun aslında eğer kripto cüzdanın varsa hiçbir sorunla da karşılaşmazsın banka çekimindeki gibi.
Banka ararsa ne demem gerekir bilginiz var mı

Sitede yazan miktar ibana geldi sorunsuz csfloat ile sattım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı