CSFloat'a nasıl Bitcoin ile ödeme yapılır?

TopLaneVayne

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Binance hesabı üzerinden CSFloat'a bakiye aktarmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? MetaMask cüzdanı vesaire istiyor, bana çok uğraştırıcı geldi ama maalesef Bitcoin dışında başka ödeme yapamıyorum. Başka yöntemi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben siteye bakiye atarken Binance üstünden usdc alıp polygon ( matic ) ağıyla MetaMask'a gönderiyorum. Usdc'yi solana ağında da gönderebilirsiniz. Gönderirken buradan Usdc'yi hangi ağda aldıysanız onu seçip MetaMask hesabınızı bağlayın. Eşleştirip MetaMask bakiyenizden çekiyor. Eğer ilk defa Metamask kullanıcaksanız giriş için kelimelerin olduğu şifre veriyor bir yere not edin derim.

1745841478872.png

Hocam ben siteye bakiye atarken Binance üstünden usdc alıp polygon ( matic ) ağıyla MetaMask'a gönderiyorum. Usdc'yi solana ağında da gönderebilirsiniz. Gönderirken buradan Usdc'yi hangi ağda aldıysanız onu seçip MetaMask hesabınızı bağlayın. Eşleştirip MetaMask bakiyenizden çekiyor. Eğer ilk defa Metamask kullanıcaksanız giriş için kelimelerin olduğu şifre veriyor bir yere not edin derim.

Eki Görüntüle 2479804
Daha kolay bir yolu var mı? Metamask ile cüzdan oluşturmadan direkt Binance'den bakiyeyi aktarmak için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı