CSFloat'ta hesaba yapılan çekim yansımamış

theP4L4

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Vakıfbank'ta bulunan kayıtlı hesabıma çekim yapmıştım. Ama çekim yaptığımı unutup hesabı sildim. Şimdi çekim yapıldı gözüküyor. Ama gelen giden birşey yok. Geri donen de yok. Ticket atıyorum, stripe ile görüşün diyor. Stripe de support olarak CSFloat diyor. Yaşayan çözen var mı?
b35cdfbd-26a4-4483-98f7-a06e7a291214.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam CSFloat'ta çekim yaptığın banka hesabını işlem tamamlanmadan sildiysen para ‘başarılı görünüyor' olsa bile bankaya düşmemiş olabilir. Bu durumda para genelde stripe tarafında beklemeye alınıyor ve otomatik olarak geri dönmesi gerekiyor ama bazen 5–7 iş günü sürebiliyor. En mantıklısı CSFloat'a işlem ID'si + eski IBAN bilgini verip manuel inceleme açtırmaktır hocam. Stripe zaten kullanıcıya direkt işlem desteği vermiyor. Aynı durumu yaşayanlar genelde birkaç gün içinde para otomatik geri dönüyor diye yazmış.

Hocam CSFloat'ta çekim yaptığın banka hesabını işlem tamamlanmadan sildiysen para ‘başarılı görünüyor' olsa bile bankaya düşmemiş olabilir. Bu durumda para genelde stripe tarafında beklemeye alınıyor ve otomatik olarak geri dönmesi gerekiyor ama bazen 5–7 iş günü sürebiliyor. En mantıklısı CSFloat'a işlem ID'si + eski IBAN bilgini verip manuel inceleme açtırmaktır hocam. Stripe zaten kullanıcıya direkt işlem desteği vermiyor. Aynı durumu yaşayanlar genelde birkaç gün içinde para otomatik geri dönüyor diye yazmış.
İyi demiş miyim?

Dosya Ekleri

• IMG_0971.jpeg
    IMG_0971.jpeg
    64,7 KB · Görüntüleme: 1

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı