CSFloat'tan para çekme süreci nasıl ilerler?

kanka bende ayni gun geldi, bir sikinti olabilir senin islemde
32 gün oldu dostum hala bekliyorum para ufak bir para olsa çok sıkıntı değil de beklementen başka yapacak bir şey yok gibi çünkü her yolu denedim adamlar sadece bekleyin diyor.

Aynı sorun bende de var bekliyorum 17 Temmuz'dan beri.

Dostum hala bekliyor musun var mı bir gelişme
Merhaba bende 17 temmuz tarihinde çekim talebi verdim 2-3 gün sonra sitede paid olarak gözükmeye başladı o gun bugündür daha hesabıma para yatmadı garanti bankası kullanıyorum sizde durumlar nasıl ?

Merhaba bende 17 Temmuz tarihinde çekim talebi verdim 2-3 gün sonra sitede paid olarak gözükmeye başladı o gun bugündür daha hesabıma para yatmadı Garanti Bankası kullanıyorum sizde durumlar nasıl?

Dostum durum bende de aynı yazmadığım aramadığım yer kalmadı CSFloat destek de bir şey yapamıyor stripe yönlendiriyor onlarda da CSFloat'a yönlendiriyor Türk bankaları geri ödemesi sorun yaşatıyor dediler ben de Akbank hesabıma çekmiştim.

Dosya Ekleri

• IMG_0541.png
    124 KB · Görüntüleme: 180
İkiside mi halen eline ulaşmadı ve bankanın müşteri hizmetlerini aradın mı?

İkisi de mi halen eline ulaşmadı ve bankanın müşteri hizmetlerini aradın mı?

Her şeyi denedim dostum hiçbir çözüm bulamadılar benim de araştırdığım kadarıyla beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi.

Her şeyi denedim dostum hiçbir çözüm bulamadılar benim de araştırdığım kadarıyla beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi.
Aynı şekilde bende bekliyorum ayın 15 inde çekim verdim 2-3 gün sonra paid duruma düştü o günden beri aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…