32 gün oldu dostum hala bekliyorum para ufak bir para olsa çok sıkıntı değil de beklementen başka yapacak bir şey yok gibi çünkü her yolu denedim adamlar sadece bekleyin diyor.
Merhaba bende 17 temmuz tarihinde çekim talebi verdim 2-3 gün sonra sitede paid olarak gözükmeye başladı o gun bugündür daha hesabıma para yatmadı garanti bankası kullanıyorum sizde durumlar nasıl ?
Merhaba bende 17 Temmuz tarihinde çekim talebi verdim 2-3 gün sonra sitede paid olarak gözükmeye başladı o gun bugündür daha hesabıma para yatmadı Garanti Bankası kullanıyorum sizde durumlar nasıl?
Dostum durum bende de aynı yazmadığım aramadığım yer kalmadı CSFloat destek de bir şey yapamıyor stripe yönlendiriyor onlarda da CSFloat'a yönlendiriyor Türk bankaları geri ödemesi sorun yaşatıyor dediler ben de Akbank hesabıma çekmiştim.
Dostum durum bende de aynı yazmadığım aramadığım yer kalmadı CSFloat destek de bir şey yapamıyor stripe yönlendiriyor onlarda da CSFloat'a yönlendiriyor Türk bankaları geri ödemesi sorun yaşatıyor dediler ben de Akbank hesabıma çekmiştim.