Gardaşım isim kısmın İsmini ve soy ismini doğru yazıyorsun de miİlki garanti kendi hesabımdı yatmadı geri döndü 2.si abimin Yapı Kredi hesabına denedim stripe da da isimi vs onun ismi olarak girdim sıkıntıya düşmesin diye 3 haftayı geçti yine yok yine yok şaka gibi. İşin garibi de Yapı Kredi ve ziraat kullanan 2 arkadaşımın maksimum 1 hafta da paraları hesaba düşmüş.
Eki Görüntüle 2565701
Gardaşım isim kısmın ismini ve soy ismini doğru yazıyorsun de mi?
Gardaşım ben vakıfa çektim sorunsuz dene istersenEvet evet ilkinde zaten kendi hesabıma çekim talebi vermiştim doğruydu. İkincisinde abimin hesabına çekeceğim için stripe üzerinden isim soy isim doğum tarihi vs onun adına düzenledim hepsini ama yine nafile sonuç.
İyi sosyaller. Bu stripe hesabı dediğiniz nedir? Para çekme işlemi yapacağım en az uğraşmadan nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar merhaba herkese, bende bugün bir eşya sattım CSFloat üzerinden stripe hesabım yok. Parayı banka hesabıma çekmek için 8 gün beklemem lazım zaten bu reverse trade muhabbetinden dolayı. Parayı çekerken ekstra yapmamız gereken bir şey falan var mı? Acil nakit ihtiyacım olduğu için sattım bıçağımı parayı alamazsam ciddi sıkıntı olur benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.