CSFloat'tan para çekme süreci nasıl ilerler?

Garanti Bankası'na tekrar Strike yaptım benim de param yattı tekrar isim vs düzeltip göndermiştim.

Ben de mail atmıştım Csfloat'a para dün sabah Stripe'a geri düşmüş. Yaklaşık 15 gün sonra düştü. Banka bilgilerini değiştirdim. Tekrar çekim talebi oluşturmak için mail attım bekliyorum. Böyle durumla karşılaşan olursa diye söylüyorum: mail ve ticket atıp sürekli darlayın Csfloat ve Banka tarafını.

son olarak döviz hesabı açtım onu deneyecem artık gerçekten bu kadar bezdiren başka bir şey olamaz yani 25 gündür uğraşıyorum

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    19,4 KB · Görüntüleme: 70
İlki garanti kendi hesabımdı yatmadı geri döndü 2.si abimin Yapı Kredi hesabına denedim stripe da da isimi vs onun ismi olarak girdim sıkıntıya düşmesin diye 3 haftayı geçti yine yok yine yok şaka gibi. İşin garibi de Yapı Kredi ve ziraat kullanan 2 arkadaşımın maksimum 1 hafta da paraları hesaba düşmüş.

Dosya Ekleri

• 1756555236407.png
    24,6 KB · Görüntüleme: 62
Gardaşım isim kısmın İsmini ve soy ismini doğru yazıyorsun de mi

Gardaşım isim kısmın ismini ve soy ismini doğru yazıyorsun de mi?

Evet evet ilkinde zaten kendi hesabıma çekim talebi vermiştim doğruydu. İkincisinde abimin hesabına çekeceğim için stripe üzerinden isim soy isim doğum tarihi vs onun adına düzenledim hepsini ama yine nafile sonuç.

Gardaşım ben vakıfa çektim sorunsuz dene istersen

İyi forumlar. Bu Stripe hesabı dediğiniz nedir? Para çekme işlemi yapacağım en az uğraşmadan nasıl yapabilirim.

Arkadaşlar merhaba herkese, bende bugün bir eşya sattım csfloat üzerinden stripe hesabım yok. Parayı banka hesabıma çekmek için 8 gün beklemem lazım zaten bu reverse trade muhabbetinden dolayı. Parayı çekerken ekstra yapmamız gereken bir şey falan var mı? Acil nakit ihtiyacım olduğu için sattım bıçağımı parayı alamazsam ciddi sıkıntı olur benim için.

İyi sosyaller. Bu stripe hesabı dediğiniz nedir? Para çekme işlemi yapacağım en az uğraşmadan nasıl yapabilirim?

Kusura bakmayın yeni gördüm. CSFloat sitesinde withdraw seçeneği var. Oraya tıklayınca size ne kadar para çekmeniz gerektiği ile ilgili doldurmanız gereken yerler var. Bitirmenize müteakip stripe Express denen bir siteye sizi yönlendiriyor. Buradaki en önemli konu İngilizce karakter ile isim ve soyisimi yazmak. Genelde bundan dolayı banka hesabına gelmiyor. Her bankanın bir uluslararası kodu var onu ekledikten sonra sorunsuz hesabınıza paranızı çekebilirsiniz. Garanti Bankası için örnek: Tgbatrısxxx aşamalarda sorununuz olursa ben size yardımcı olurum.

Son yazdığım yazı sizin de işinizi görür. Hangi aşamada takıldıysanız sormak istediğiniz soruları fotoğraf atarak bizimle paylaşın yardımcı olalım. ( önemli yerleri siyah ile kapatın tabii). 2 günde hesabınıza gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…