CSFloat'tan para çekme süreci nasıl ilerler?

hocam stripeye kayıt olurken türkiye yok ne yapmalıyım united states olarak mı kayıt olayım
1761242082464.png

arkadaşlar selam, csfloat üzerinden para çekmeye çalışıyorum enpara kullanıyorum enpara desteğine yazdım swift kodunu öğrenmek için usd hesabınız kısmında yazıyor dediler usd hesabım yok dedim sonra bir usd hesabı açtım onun ibanını ve swiftini stripe tarafında onayladım ama buradaki mesajları okuyunca sanırım TL ibanımız + swift kullanmamız gerektiğini fark ettim bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar selam, csfloat üzerinden para çekmeye çalışıyorum enpara kullanıyorum enpara desteğine yazdım swift kodunu öğrenmek için usd hesabınız kısmında yazıyor dediler usd hesabım yok dedim sonra bir usd hesabı açtım onun ibanını ve swiftini stripe tarafında onayladım ama buradaki mesajları okuyunca sanırım TL ibanımız + swift kullanmamız gerektiğini fark ettim bilen arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
yaw yüzlerce kez dediler burada TR TL hesabı olacak... USD olmaz para gelmez.
Enpara swift kodu direkt nette çıkıyor. ENASTRISXXX

yaw yüzlerce kez dediler burada TR TL hesabı olacak... USD olmaz para gelmez.
Enpara swift kodu direkt nette çıkıyor. ENASTRISXXX
tamam dostum neden kızıyorsun herkes farklı bi şey söylemiş tüm konu boyunca kimisi döviz hesabını eklemiş kimisi tl hesabını gelen var gelmeyen var kafada soru işareti kalmasın diye sordum

tamam dostum neden kızıyorsun herkes farklı bi şey söylemiş tüm konu boyunca kimisi döviz hesabını eklemiş kimisi tl hesabını gelen var gelmeyen var kafada soru işareti kalmasın diye sordum
yok be kızmıyorum bende çok araştırdım yazam dedim enpara olmaz ise garanti veya iş bankası ile dene oradan çok çeken olmuş.
Ek olarak USD gelmiyor csfloat desteğe sordum ülkenizin para birimini yapın dediler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı