Cihan Çıtak Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 13 23 Mart 2020 #1 Csgo oyna butonuna tıklıyorum çalıştırılıyor diyor ve birkaç saniye sonra çalıştırılıyor yazısıda gidiyor oyun açılmıyor. Logfile : Logfile
Csgo oyna butonuna tıklıyorum çalıştırılıyor diyor ve birkaç saniye sonra çalıştırılıyor yazısıda gidiyor oyun açılmıyor. Logfile : Logfile
A ahmet412 Kilopat Katılım 17 Haziran 2017 Mesajlar 782 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2020 #2 Cihan Çıtak dedi: Csgo oyna butonuna tıklıyorum çalıştırılıyor diyor ve birkaç saniye sonra çalıştırılıyor yazısıda gidiyor oyun açılmıyor. Logfile : Logfile Genişletmek için tıkla... Dosyaların bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Cihan Çıtak dedi: Csgo oyna butonuna tıklıyorum çalıştırılıyor diyor ve birkaç saniye sonra çalıştırılıyor yazısıda gidiyor oyun açılmıyor. Logfile : Logfile Genişletmek için tıkla... Dosyaların bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi?
KS KS Cihan Çıtak Centipat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 13 24 Mart 2020 #3 ahmet412 dedi: Dosyaların bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Dostum denedim açılmıyor. Artı 0 Eksi
ahmet412 dedi: Dosyaların bütünlüğünü doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Dostum denedim açılmıyor.
A ahmet412 Kilopat Katılım 17 Haziran 2017 Mesajlar 782 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2020 #4 Cihan Çıtak dedi: Dostum denedim açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef başka bir fikrim yok . En son ihtimal silip yüklemeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Cihan Çıtak dedi: Dostum denedim açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef başka bir fikrim yok . En son ihtimal silip yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Emir2929 Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #6 Sistemin ne Artı 0 Eksi