CSGO Al-Sat yaparak para kazanmak İslam'a göre haram mıdır?

Şöyle ki şans oyununa girer bu abi 50 dolar attım 100dolar yaptım. Nasıl yaptın? Almış siteden çark çevirmiş vs. he şunu yaparsın değerlenecek bir skin alırsın örnek veriyorum 100dolar sonra 200dolar olunca satarsın. Bu aynı dolar ya da altın almak gibidir. Ama öbür türlü şansa bala aldığın şeyler riskli. Hafız kuzenim var bu sitelerden para katladı çok uyardım yapma diye. Shadow daggers(yanlış yazmış olabilirim)AK47 asimov AWP Neo noir aldı. Geçen bir siteye girmiş site paravanmış bunun AWP ve AK47 gitti 150Euro hemen hemen bıçakları da neyseki 1 gün önceden bir arkadaşına göndermiş bıçakları kurtardı. Eh dedim kumardan kazanırsan para böyle uçar gider böyle devam edersen bıçağın yakında gider. Gene dinlemiyor "sakalımız yok ki sözümüz dinlesin".O yüzden boş ver bu işleri helalinden kazan borsaya altına dolara yatırım yap.
Reis ben ggdrop ta hiç para vermeden sitenin günlük verdiği puanla hiç para ödemeden kasa açtım bu kumara girer mi?
 
Günah değil. Siteden indirimde skin alıp pazarda satman da günah değildir. Aksine peygamberimiz Hazreti Muhammed (s. A. V.)'in yaptığı iş, ticarete girer. Yaptığın sünnettir. Hem para kazanacaksın hem sevap. Çaktın köfteyi? ;)

Hocam ticaretle aynı şey değil bu biraz da kumara giriyor bence ticarette şans üzerine kurulu bir temel yoktur ticarette ön görü vardır ama şans yoktur bu sebeple bence yapılmamasında fayda var.
 

Geri
Yukarı