Daha fazla
Hangi silahları değiştirmek isterdin?Arkadaşlar selam. 250 TL var şuan Steam'de ve envanterimi daha da geliştirmek istiyorum. Sizce neleri değiştirmeliyim? Çok kararsız kaldım.
Hocam AK dışında her silaha açığım sizin fikirlerinize göre hareket edeceğim.Hangi silahları değiştirmek isterdin?
Operatör bilgim yok ama silahlarda yardımcı olmak isterim.
Gördüğüm en büyük sıkıntı M4A1-S kullanman ben de ilk zamanlardan beri a1s hastasıydım çok iyi anlıyorum seni fakat yediği son ve ağır nerften sonra muhafız altı elolarda kullanılmasını mantıklı bulmuyorum onu M4A4 ile değiştirmeni tavsiye edeceğim çünkü ciddi atış hızı farkları var ilk birkaç maç hata yaptın gibi gelebilir fakat alışınca anlarsın mantıklı olduğunu.Hocam AK dışında her silaha açığım sizin fikirlerinize göre hareket edeceğim.
Hocam M4A4 kullanamıyorum ama yine de deneyeceğim. Teşekkür ederim. Bu ilk attiginiz skin bende vardi onu satıp m4a1s skini aldım.A
Gördüğüm en büyük sıkıntı M4A1-S kullanman ben de ilk zamanlardan beri a1s hastasıydım çok iyi anlıyorum seni fakat yediği son ve ağır nerften sonra muhafız altı elolarda kullanılmasını mantıklı bulmuyorum onu M4A4 ile değiştirmeni tavsiye edeceğim çünkü ciddi atış hızı farkları var ilk birkaç maç hata yaptın gibi gelebilir fakat alışınca anlarsın mantıklı olduğunu.
M4 için önereceğim 2 skin var kalite derecesi sana kalmış Desolate space de sıkıntı çıkmıyor düşük kalitelerde de ama neo noir daha altı sıkıntı.
![]()
Steam Community Market :: Listings for M4A4 | Desolate Space (Field-Tested)
Buy and sell Counter-Strike: Global Offensive items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.com
![]()
Steam Community Market :: Listings for M4A4 | Neo-Noir (Field-Tested)
Buy and sell Counter-Strike: Global Offensive items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.com
Arkadaşlar selam. 250 TL var şu an Steam'de ve envanterimi daha da geliştirmek istiyorum. Sizce neleri değiştirmeliyim? Çok kararsız kaldım.
Deagle - Mecha Sanayi (Görevde Kullanılmış)Envanterinizdeki nispeten pahalı skinlerin durumlarını yazarsanız yardımcı olabilirim.
Atheris-Görevde kullanılmış
Mecha sanayi-eskimiş
Gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.