A anilbvg Centipat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 12 10 Ağustos 2019 #1 CS:GO'yu başlattığımda ekteki hatayı alıyorum. Oyunu tekrar yüklemeyi ve DLL'yi silip DirectX kurmayı denedim. Ama sonuç değişmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2019
CS:GO'yu başlattığımda ekteki hatayı alıyorum. Oyunu tekrar yüklemeyi ve DLL'yi silip DirectX kurmayı denedim. Ama sonuç değişmedi.
Dark Winter Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 629 Çözümler 2 10 Ağustos 2019 #2 Steam klasör'den aşağı'da yazdığım DirectX kur. Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\directx_installer\dxsetup.exe Artı 0 Eksi
Steam klasör'den aşağı'da yazdığım DirectX kur. Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\directx_installer\dxsetup.exe
KS KS A anilbvg Centipat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 12 10 Ağustos 2019 #3 Dark Winter dedi: Steam klasör'den aşağı'da yazdığım DirectX kur. Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\directx_installer\dxsetup.exe Genişletmek için tıkla... Söylediklerinizi yaptım. Ama sonuç yine değişmedi. Artı 0 Eksi
Dark Winter dedi: Steam klasör'den aşağı'da yazdığım DirectX kur. Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\directx_installer\dxsetup.exe Genişletmek için tıkla... Söylediklerinizi yaptım. Ama sonuç yine değişmedi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 10 Ağustos 2019 #4 C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll dosyasını sildiysen ve sonra da bunu kurduysan bu hatayı almaman lazım. Bunu yapmana rağmen hata almaya devam ediyorsan ya ilk ya da ikinci adımda bir hata yapıyorsun. Rapor paylaş: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
C:\Windows\System32\d3dx9_43.dll dosyasını sildiysen ve sonra da bunu kurduysan bu hatayı almaman lazım. Bunu yapmana rağmen hata almaya devam ediyorsan ya ilk ya da ikinci adımda bir hata yapıyorsun. Rapor paylaş: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma - Technopat Sosyal