K Kink2045 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2018 #1 CSGO için uygun ekran kartı arıyorum. En ucuz maliyetli ama performanslı ve yüksek FPS verecek. Şu anki sistemimin resmini attım. Hemen cevap verirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2018
CSGO için uygun ekran kartı arıyorum. En ucuz maliyetli ama performanslı ve yüksek FPS verecek. Şu anki sistemimin resmini attım. Hemen cevap verirseniz sevinirim.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.725 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 20 Mayıs 2018 #31 Kink2045 dedi: hangi kartı önerirsiniz sizce hangisi daha yüksek fps verir hangi ayarlarda Genişletmek için tıkla... 750ti bence daha mantıklı. Ama imkânınız varsa işlemciyi de değiştirin derim. Artı 0 Eksi
Kink2045 dedi: hangi kartı önerirsiniz sizce hangisi daha yüksek fps verir hangi ayarlarda Genişletmek için tıkla... 750ti bence daha mantıklı. Ama imkânınız varsa işlemciyi de değiştirin derim.
A atprk Kilopat Katılım 31 Ekim 2017 Mesajlar 701 Çözümler 4 20 Mayıs 2018 #32 SCN dedi: GTX 1050 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Darboğaz yapar o işlemci düşük çünkü. Artı 0 Eksi
Virtue X Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 329 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 20 Mayıs 2018 #33 Kink2045 dedi: hangi ekran kartı ve sisteme göre demi Genişletmek için tıkla... Kink2045 dedi: hangi kartı önerirsiniz sizce hangisi daha yüksek fps verir hangi ayarlarda Genişletmek için tıkla... 750ti , evet. Artı 0 Eksi
Kink2045 dedi: hangi ekran kartı ve sisteme göre demi Genişletmek için tıkla... Kink2045 dedi: hangi kartı önerirsiniz sizce hangisi daha yüksek fps verir hangi ayarlarda Genişletmek için tıkla... 750ti , evet.
KS KS K Kink2045 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2018 #34 GKD dedi: 750ti bence daha mantıklı. Ama imkânınız varsa işlemciyi de değiştirin derim. Genişletmek için tıkla... işlemciyi değiştirmeden kaç fps alırım hangi ayarlarda ve değiştirceksem hangi işlemciyi alıyım Artı 0 Eksi
GKD dedi: 750ti bence daha mantıklı. Ama imkânınız varsa işlemciyi de değiştirin derim. Genişletmek için tıkla... işlemciyi değiştirmeden kaç fps alırım hangi ayarlarda ve değiştirceksem hangi işlemciyi alıyım
A atprk Kilopat Katılım 31 Ekim 2017 Mesajlar 701 Çözümler 4 20 Mayıs 2018 #35 arm1 dedi: Size önereceğim ekran kartı: GTX 750ti ( Aliexpress ) Alacağın FPS değerleri ise şöyle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ram ve işlemci farkıda var ama. Artı 0 Eksi
arm1 dedi: Size önereceğim ekran kartı: GTX 750ti ( Aliexpress ) Alacağın FPS değerleri ise şöyle: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ram ve işlemci farkıda var ama.
KS KS K Kink2045 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2018 #36 atprk dedi: Ram ve işlemci farkıda var ama. Genişletmek için tıkla... evt bende onu dedim zaten ama cevap vermedi yazan kişi atprk dedi: Ram ve işlemci farkıda var ama. Genişletmek için tıkla... siz ne önerirsiniz ekran kartı olarak ve hangi ayarlarda kaç fps alırım sizce Artı 0 Eksi
atprk dedi: Ram ve işlemci farkıda var ama. Genişletmek için tıkla... evt bende onu dedim zaten ama cevap vermedi yazan kişi atprk dedi: Ram ve işlemci farkıda var ama. Genişletmek için tıkla... siz ne önerirsiniz ekran kartı olarak ve hangi ayarlarda kaç fps alırım sizce
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.725 Makaleler 22 Çözümler 81 Yer LTBR Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 20 Mayıs 2018 #37 Kink2045 dedi: evt bende onu dedim zaten ama cevap vermedi yazan kişi siz ne önerirsiniz ekran kartı olarak ve hangi ayarlarda kaç fps alırım sizce Genişletmek için tıkla... Bu bütçeyle alınabilecek en iyi ekran kartları bunlar. 1050 alırsanız darboğaz yapabilir. Artı 0 Eksi
Kink2045 dedi: evt bende onu dedim zaten ama cevap vermedi yazan kişi siz ne önerirsiniz ekran kartı olarak ve hangi ayarlarda kaç fps alırım sizce Genişletmek için tıkla... Bu bütçeyle alınabilecek en iyi ekran kartları bunlar. 1050 alırsanız darboğaz yapabilir.
A atprk Kilopat Katılım 31 Ekim 2017 Mesajlar 701 Çözümler 4 20 Mayıs 2018 #38 Kink2045 dedi: evt bende onu dedim zaten ama cevap vermedi yazan kişi siz ne önerirsiniz ekran kartı olarak ve hangi ayarlarda kaç fps alırım sizce Genişletmek için tıkla... Bi tane videoda adam senin sisteminle ve 750 Ti ile gta v 27-35 fps alıyor. Artı 0 Eksi
Kink2045 dedi: evt bende onu dedim zaten ama cevap vermedi yazan kişi siz ne önerirsiniz ekran kartı olarak ve hangi ayarlarda kaç fps alırım sizce Genişletmek için tıkla... Bi tane videoda adam senin sisteminle ve 750 Ti ile gta v 27-35 fps alıyor.
KS KS K Kink2045 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2018 #39 atprk dedi: Bi tane videoda adam senin sisteminle ve 750 Ti ile gta v 27-35 fps alıyor. Genişletmek için tıkla... link atarmısın Artı 0 Eksi
atprk dedi: Bi tane videoda adam senin sisteminle ve 750 Ti ile gta v 27-35 fps alıyor. Genişletmek için tıkla... link atarmısın
A atprk Kilopat Katılım 31 Ekim 2017 Mesajlar 701 Çözümler 4 20 Mayıs 2018 #40 Kink2045 dedi: link atarmısın Genişletmek için tıkla... Yüksek ayarlarda bide. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Kink2045 dedi: link atarmısın Genişletmek için tıkla... Yüksek ayarlarda bide. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et