CSGO için ucuz ekran kartı

Kink2045

Hectopat
Daha fazla  
CSGO için uygun ekran kartı arıyorum. En ucuz maliyetli ama performanslı ve yüksek FPS verecek. Şu anki sistemimin resmini attım. Hemen cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xeon yükseltmesi ve ikinci el 1050 sana 600 liraya mal olur ve bu ikiliyle CS 1080P ultra ayarlarda 100 FPS üstü oynarsın.

İfadeler: GKD
benim yukarıda diğer sistemim var bu videodakiyle aynımı
Evet sistemin aynı değil biliyorum sadece ben ekran kartının FPS değerlerini sana göstermek istedim.. XEON ya da bir Quad işlemci alarak rahatca CS:GO'yu oynayabilirsin. (ULTRA 80+FPS)
Tabi anakartının modelini bilmiyorum onu da söylersen sana hangi işlemciyi önereceğimi söyleyebilirim.

Anakart5KPL-AM_EPU

Eğer sadece ekran kartı alacaksanız Fps 60 ile 130 arasında olacaktır fakat bazen oyunda takılmalar olacak kendimden biliyorum. Bende de Core 2 Duo E7200 vardı 3.16 GHZ overclock yapmıştım rekabetçide hiçbir sıkıntı yok fakat basit eğlence ve ölüm maçında oyun çok takılıyor drop giriyor. Pentium E6500 işlemci elime geçti 4.20GHZ overclock yaptım daha az drop var. Son olarak Xeon sipariş verdim onu bekliyorum.

Bu arada ekran kartım ATI HD4770 6GB RAM'im var. Ekran kartı yüzünden drop oluyor diyenler olacak hayır Xeon E5430 işlemci ile test ettim hiçbir takılma ve fps düşmesi yok ve HD çözünürlük yüksek ayarlar minimum 100Fps alıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…