CSGO oyuna girerken kapanma sorunu

iscott

Hectopat
Daha fazla  
Ben aktif bir CSGO oyuncusuydum takii bilgisayarıma format atana kadar, format attıktan sonra CSGO'ya bir şeyler oldu ve sürekli oyun buduktan sonra girerken birden bire kapanmaya başladı. Tam giricem oyuna enter a basmadan oyun gidiyor 5 aydır CSGO oynayamıyorum uzun zamandır bir yöntem arıyorum. Çoğu şeyi denedim olmadı bana yardımcı olun lütfen.

Öncelikle oyunu Steam'den satın aldıysanız kütüphaneden bir yerel dosyaların bütünlüğünü kontrol edin derim. Ayrıca şimdiden Steam Support'la iletişime geçmelisiniz. İngilzce bilmiyorsanız Steam Support'a yazmak istediğiniz metni buraya girin ben şahsen çeviririm. Sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Yeni format atılmış taze bir sistemde sürücüler eski sürümde kalmış olabilir. Sıcaklık değerlerinizi kontrol edin ve burada paylaşın daha kapsamlı bir kontrol sağlamış oluruz. Başka oyunlarda ısı değerlerini kontrol et. Bir 3D Benchmark tesstine tabii tutmalısın bilgisayarını. Oyundan atıyor demişsin, bir VAC sorunu ile falan karşı karşıyaysan bu tarz sorunlarla ilgili makaleler Steam Forum'da hali hazır bulunmakta. Sistemle ilgili ne kadar çok bilgi verirsen o kadar iyi olur.

Oyunda kesinlikle bir VAC sorunu bulunmuyor sistem gereksinimlerim oyun için yeterli 4GB DDR2 ram 1GB Zotac GT630 Ekran kartına sahibim, işlemcim Intel Pentium 3.0 GHz. Oyunda basit eğlence ve ölüm maçı moduna girdiğimde bu durumla karşı karşıya kalıyorum, Rekabetçi modunda ise sürekli oyun ortasında oyunum çöküyor, Ölüm maçı ve basit eğlence modunda (defalarca denedim ve tespit ettim.) sürekli Mirage haritası geliyor ve oyuna girmeden hemen önce atıyor rekabetçide ise sadece dust 2 yi denedim oyunun ortasında atıyor ne yapabilirm nereyle iletişime geçebilirim ?

Oyunda kesinlikle bir VAC sorunu bulunmuyor sistem gereksinimlerim oyun için yeterli 4GB DDR2 ram 1GB Zotac GT630 Ekran kartına sahibim, işlemcim Intel Pentium 3.0 GHz. Oyunda basit eğlence ve ölüm maçı moduna girdiğimde bu durumla karşı karşıya kalıyorum, Rekabetçi modunda ise sürekli oyun ortasında oyunum çöküyor, Ölüm maçı ve basit eğlence modunda (defalarca denedim ve tespit ettim.) sürekli Mirage haritası geliyor ve oyuna girmeden hemen önce atıyor rekabetçide ise sadece dust 2 yi denedim oyunun ortasında atıyor ne yapabilirm nereyle iletişime geçebilirim ?
Eğer CS:GO oyununu Steam'den indirdiyseniz Steam Support - Counter-Strike: Global Offensive bu linkten Steam Support a ulaşabilirsiniz. Steam hesabınızla giriş yapın. Burada "What problem are you having with this product?" böyle bir soruyla karşılaşacaksınız eğer Türkçe'ye çevirmesini istemediyeniz Google Translate'den (eğer istediyseniz orijinali göster diyerek ingilizceye çevirebilirsiniz rahatça takip etmek için adımlarımı) Gameplay or technical issue kısmını seçeceksiniz (2. satırda bulunuyor) ardından "What kind of problem are you experiencing?" diye bir soru daha soracaktır Steam Support. Burada "The game crashes while I am playing it" cevabını seçeceksiniz (yine 2. satırada bulunuyor). Ardından Cotact Steam Support diyeceksiniz. Yazmak istediğiniz metni buraya türkçe bir şekilde yazarsanız ben ingilizceye çevirebilirim çünkü sanırım Steam Support'un Türkçe desteği bulunmamakta. İyi günler.

Son durum nedir beyefendi. Bir sonuca varabildiniz mi?

Bende böle sorunla karşılaşıyorum fakat biraz farklı Csgo ya girince herşey normal gibi ama rekabetçi veya serverlerde veya ölüm maçı maplara (dust2 , mirage vb.) gibi maplara girince oyun otomatik kapanıyor ve csgo.exe çalışmayı durdurudu hatasıda vermiyor ne yapcağım bilmiyorum tavsiyeniz varsa söylerseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar cs go yeni dust 2 gelmeden önce oynuyabiliyordum ancak şimdi yeni dust 2 geldi cs go da diğer bütün maplere giriyor birtek yeni dust 2 ye girmiyor lütfen cevaplayın sorunun sebebini bilen ekran kartım güncel şu mem leveli 0 yaptım yeni dust 2 ye girerken doluyor 5 sn yazıyor oyundan atıyor

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı