Neye dayanarak bunu söylediniz acaba? 4-5 ay önce kullanıyordum ve şu ana kadar sorun yaşamadım.Kesinlikle güvenilir değil ve hesabınızla girdiyseniz şifrenizi vs. değiştirmenizi öneririm.
Çoğu kişi dolandırıldığını bildirmiş ve ünlü CS:GO kasa sitelerinde açılım yapan insanlar Reddit'de böyle demiş.Neye dayanarak bunu söylediniz acaba? 6 ay önce kullanıyordum ve şu ana kadar sorun yaşamadım.
Virüs total'e tarattım herhangi bir sorun görmedi ama çok güvenilir durmuyor.csgo-skins.com güvenilir mi? Steam için sıkıntı olur mu?
Hocam bu arada, csgoskins değil, csgo-skins. Karıştırmış olabilir misiniz?Neye dayanarak bunu söylediniz acaba? 4-5 ay önce kullanıyordum ve şu ana kadar sorun yaşamadım.
csgo-skins den bahsediyorum bende. Ben sıkıntı yaşamadım herhangi bir şekilde fakat bilemiyorum.Hocam bu arada, csgoskins değil, CS:GO-skins. Karıştırmış olabilir misiniz?
![]()
CSGO-SKINS.COM - Best CSGO Case opening site and Skin Upgrader
Cheap CSGO Cases with epic skins · Upgrade Your skins to the higher lvl!csgo-skins.com
![]()
Browse and buy all CS2 skins & CS:GO skins
Browse and buy all CS2 skins, items, stickers, cases, knives, gloves, and more. Check price data, market statistics, and previews for every CS2 skin.csgoskins.gg
Bu siteyi günlük ücretsiz kasa açmak için kullanıyorum? Sorun olur mu ki?Hocam bu arada, csgoskins değil, csgo-skins. Karıştırmış olabilir misiniz?
![]()
CSGO-SKINS.COM - Best CSGO Case opening site and Skin Upgrader
Cheap CSGO Cases with epic skins · Upgrade Your skins to the higher lvl!csgo-skins.com
![]()
Browse and buy all CS2 skins & CS:GO skins
Browse and buy all CS2 skins, items, stickers, cases, knives, gloves, and more. Check price data, market statistics, and previews for every CS2 skin.csgoskins.gg
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.