CSGO Takas Yapamama Sorunu

Shao Kahn

Hectopat
Yer
İstanbul/Bahçelievler
Daha fazla  
Meslek
Dövüşçü :D
Arkadaşlar hepinize öncelikle merhaba, ben direkt konuya geçmek istiyorum. Arkadaşlar önce ben Steam'da hazırda bekleyen bekleme süresi devam eden takaslara bakıyordum ve bir takas gördüm. Bir kullanıcıya 3 adet CSGO itemi vermişim neyse unutmuştur dedim takası sonlandırdım :D ancak sonlandırmak için "Tüm Takas Tekliflerini İptal Et" butonuna basarak iptal ettim teker teker iptal etmenin nasıl olduğunu bilmiyordum, ancak onu iptal ettirdikten sonra hiç kimse ile takas yapamıyorum. Arkadaşıma takas isteği gönderiyorum ve diyor ki; "****** Kullanıcısı ile takas yapamazsınız, çünkü yakın bir zamanda tüm takas tekliflerini iptal ettirmiştiniz." diyor. Ve bu yaklaşık 1 haftadır var. Arkadaşlar yapmam gereken çıkarlı önemli takaslar birikti :D O yüzden bu sorunu acilen çözmem gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden hepinize teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin olarak söyleyemem ancak steam Guard'a bağlayabilir ardından arkadaşının güvenilir olduğunu ispatlayabilirsin.Bu şekilde yardımcı olabilirm.Sorununuzun çözülmesi dileğiyle iyi forumlar efendim :mutlu:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı