CSGO2 ms sorunu nasıl çözülür?

• Konuyu başlatan lemom
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 278

lemom

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 11'e geçtiğimden mi oldu bilmiyorum ama sadece CSGO'da ms sorunu var. Görselde gözüktüğü gibi ms 100-300'lere çıkıp bir anda iniyor. Ne yapabilirim var mı bir yöntemi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Windows 11'e geçtiğimden mi oldu bilmiyorum ama sadece CSGO'da ms sorunu var. Görselde gözüktüğü gibi ms 100-300'lere çıkıp bir anda iniyor. Ne yapabilirim var mı bir yöntemi?
Bizdede aynı durum var, butterfload deniyor yaşadığımız duruma, valve sunucularıyla alakalı. cs de denk geldiğim bütün türklere sordum, onlardada aynıymış. ben oyunu bırakdım bu durumdan dolayı.

Bizdede aynı durum var, butterfload deniyor yaşadığımız duruma, valve sunucularıyla alakalı. cs de denk geldiğim bütün türklere sordum, onlardada aynıymış. ben oyunu bırakdım bu durumdan dolayı.
Kaç gün oldu bu sorun başlayalı? Düzelir mi?

İlk çıktığında sorun yokdu yanlış hatırlamıyosam, bi ara uçaklı falan bi yoldaş mapi gelmişti, işte o aralar başladı. sanmıyorum, valve cs2 ye hiçbir yatırım yapmıyor kendi kendinede düzelmez.
Bu aynı sorun Rust adlı oyunda da mevcut galiba orada da takılıyor fps güzel olmasına rağmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı