Csgo_legacy ne demek?

silenius

Centipat
Arkadaşlar Mac mini kullanıyorum ve Steam'den CS:GO indirdim fakat oyunun yanında csgo_legacy yazıyor ve oyun içinde Envanter'e falan giremiyorum, sebebini bilen var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO indirmişsin çünkü. Bende CS:GO'yu özlediğimden 1 kereliğine indirmiştim, tüm serverlar kapalı yani Steam üzerinden bağlanıp oynayamazsın diye biliyorum bu yüzden tüm özellikleri kapalı. Sadece botlarla maç atabilirsin.

CS2 aktif olan tek oyun şu an da. CS:GO kapandı ancak offline olarak botlarla oynanabilir. Envanter konusu da oyun çevrimiçi özelliği kapatıldığındandır tahminimce ama kesin bir şey diyemem.

CS:GO indirmişsin çünkü. Bende CS:GO'yu özlediğimden 1 kereliğine indirmiştim, tüm serverlar kapalı yani Steam üzerinden bağlanıp oynayamazsın diye biliyorum bu yüzden tüm özellikleri kapalı. Sadece botlarla maç atabilirsin.

CS2 aktif olan tek oyun şu an da. CS:GO kapandı ancak offline olarak botlarla oynanabilir. Envanter konusu da oyun çevrimiçi özelliği kapatıldığındandır tahminimce ama kesin bir şey diyemem.

@Gablanify bence de bu yüzden.

Dediğin tamamen doğru aynısını bilerek bende denedim bu eski sürüm kısacası eğer düzeltmek istiyorsan belirtmen yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı