Csgocases.com güvenli mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar selam, csgocases sitesi güvenli mi? Forumda 2020 konularına baktım birkaç arkadaş hesabım çalınmış demiş. Steam'de oyunlarım ve yaklaşık 5.000TL envanterim var giderse üzer açıkçası emin olmak istedim. Yakın tarihten kullanan veya yakın tarihte başına bir şey gelen var mı?

Dostlar selam, csgocases sitesi güvenli mi? Forumda 2020 konularına baktım birkaç arkadaş hesabım çalınmış demiş. Steam'de oyunlarım ve yaklaşık 5.000TL envanterim var giderse üzer açıkçası emin olmak istedim. Yakın tarihten kullanan veya yakın tarihte başına bir şey gelen var mı?

Daha önce kullandım ancak başıma bir şey gelmedi, siz yine de dikkatli olun.

Linkleri kontrol edin, Steam hesap bağdaştırırken sitenin zaten sağ tarafta ne yapabileceğini size söylüyor. Ancak login linklerini gözden geçirin.

Güvenli ben kullandım güzel de her gün ücretsiz 2 tane kasa açma hakkı veriyor sitenin kendi günlük kasaları 60 kez açma hakkınız var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı